Aircondition redder sommeren

Hvis du skal komme dem gjennom den norske tropesommeren uten å smelte vekk, bør du investere i luftkjøling eller markiser.

Mange airconditionapparater og vifter er utsolgt i en del fysiske butikker grunnet hetebølgen, men kan fortsatt kjøpes på nett. Her finner du aircondition, og her finner du vifter.

Sommeren 2018 har vært rekordvarm mange steder i landet, og folk koser seg på stranden og i parker. Selv om det er behagelig å kjenne varmen fra solen som steker mot oss, er det ikke like deilig når huset, leiligheten eller hytta blir som er drivhus. Dette fører til ubehagelig inneklima og dårlig nattesøvn.

En annen god grunn til å skaffe deg aircondition og andre former for luftkjøling eller solskjerming, er om du har husdyr. Dersom hjemmet blir varmet opp hele dagen mens du er på jobb eller skole, er dette nesten like ille som å la dyret ligge i en varm bil.

Om luftkjølingen er god eller dårlig, avhenger ofte av forbrukeren. Kjøper du et produkt som er beregnet for å kjøle ned rom opptil 20 kvadratmeter og bruker den i et helt hus, kan kjøleeffekten fort bli dårlig. Og skal du bruke den i et oppholdsrom, er det greit om det ikke er så mye støy i den. Derfor er det viktig å finne produkter som passer til ditt bruk.

Her er et utvalg av airconditionapparater som dekker ulike behov. Finn den som passer deg best! Lenger ned i artikkelen kan du lese om vifter, varmepumper og markiser.

Aircondition og klimaanlegg

 Deloghni PAC N87 Silent

Når man sier aircondition, tenker de fleste på hotellrom og store airconditionsystemer. Men et mobil airconditionsystem, som dette fra Delonghi, er perfekt for hjemmebruk. Det flytende kjølemiddelet i anlegget fordampes til gass som igjen brukes til å kjøle luften ned. Deretter gjør kompressoren gassen om til væske igjen. Overskuddsvarmen fra kompressoren ledes bort ved hjelp av den medfølgende ventilasjonsslangen.

Kjøleeffekten er på 2.5 kW. Maskinen fungerer godt i rom på opptil 85 m². Lydnivået når maksimalt opp på 63 dB. Apparatet har en timerfunksjon som lar deg bestemme et start- og stopptidspunkt.

Bestill Deloghni PAC N87 Silent her!

Melissa Aircondition

Hvis du trenger en modell til et mindre rom, er Melissa Aircondition et godt valg. Overskuddsvarmen fra kompressoren ledes bort ved hjelp av den medfølgende ventilasjonsslangen. Anlegget har en kjøleeffekt på 2.1 kW. Maskinen fungerer godt i rom på opptil 12 m². Med timerfunksjonen kan du bestemme når den skal starte og stoppe.

Bestill Melissa Aircondition her!

VidaXL mobilt klimaanlegg (på tilbud nå)

Hvis du er på utkikk etter et fleksibelt og billig klimaanlegg, kan airco 8000 BTU fra VidaXL være et godt valg.

Dette mobile klimaanlegget er spesielt designet for husholdningsbruk. Takket være den kompakte formfaktoren, er den bærbar og kan enkelt flyttes rundt. Klimaanlegget har tre funksjoner – kjølig, tørr og vifte. Temperaturen kan justeres mellom 16 og 30 grader, men det skal bemerkes at dette klimaanlegget ikke har en oppvarmingsfunksjon. Levering inkluderer en fjernkontroll og avløpsrørtilbehør for installasjon.

Sjekk den lave tilbudsprisen og bestill VidaXL klimaanlegg her!

Tristar Aircondition Portable 9000 BTU:

Til tross for en overkommelig pris, kan denne maskinen kan kjøle ned rom opptil hele 65 kvadratmeter. Med LCD-display og fjernkontroll kan du styre alt som du vil, fra hvor du vil. Maskinen kan brukes som både aircondition, avfukter, vifte eller varmeovn, så her har du hele fire funksjoner i én maskin.

Bestill Tristar Aircondition her!

Vifter

Emerio FN-111453, Ventilator

Hvis innetemperaturen blir for tørr og varm kan du få blåst kunstig luft ved hjelp av denne Emerio-viften. Apparatet har tre hastigheter, timerfunksjon og en effekt (energiforbruk) på 65 watt.

Bestill Wmerio FN-111453, Ventilator her!

Emerio FN-FN-114507, Ventilator

Apparatet har tre hastigheter, timerfunksjon og en effekt (energiforbruk) på 140 watt.

Bestill Emerio FN-FN-114507, Ventilator her!

Emerio TFN-111449, Ventilator

Apparatet har tre hastigheter, timerfunksjon og en effekt (energiforbruk) på 25 watt.

Bestill Emerio TFN-111449, Ventilator her!

Bomann Bordvifte VL 1137 

 

Den rimelige bordviften VL 1137 fra Bomann er et godt valg for luftsirkulasjon på hete sommerdager. Viften har et delikat, stilig design som vil komplementere alle rominnredninger. Den har to hastighetsinnstillinger, og med en svingefunksjon sirkulerer viften luften mer effektivt og med en bredere dekning. Vinkelen på hodet er justerbar og basen er veldig stabil.

Bestill Bomann Bordvifte VL 1137 her! 

Solskjerming

En effektiv måte å få det svalere hjemme er å investere i markiser eller andre former for solskjerming. Dersom du ønsker befaring fra flere aktører, er Solskjermingstilbud.no en genial tjeneste. Solskjermingstilbud.no gjør det enkelt å innhente tilbud på både innvendig og utvendig solskjerming. Uansett om du vet hvilke produkter du skal ha eller er usikker på hva som er den beste løsningen, kan du få hjelp og tilbud tilpasset ditt behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Ved å fylle ut dette enkle skjemaet, vil du bli kontaktet av inntil tre seriøse leverandører som tilbyr gode solskjermingsløsninger der du bor. Du kan spare både tid og penger sammenlignet med å bruke tid på å kontakte ulike firmaer selv.

Varmepumper

Vi tar med en siste mulighet for effektiv nedkjøling av varme hjem.  En varmepumpe varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Du får et behagelig klima innendørs, uansett årstid. Samtidig er varmepumpe en miljøvennlig og kostnadsbesparende måte å varme opp hjemmet ditt på. Varmepumpen kutter strømforbruket, og gjennom Enova kan du få opptil 30.000 kroner i tilskudd ved kjøp og installasjon av ny varmepumpe.

Varmepumper blir stadig mer populært, og i perioder med stor etterspørsel (kalde vintre og varme somre) kan mange leverandører har lang leveringstid.

For å finne den beste prisen og den riktig varmepumpemodellen for akkurat din bolig – og samtidig øke sannsynligheten for rask levering – lønner det seg å innhente anbud fra flere leverandører. Det kan du enkelt gjøre på den populære tjenesten BesteVarmepumpe.no.

Du vil bli kontaktet av seriøse leverandører i ditt distrikt og kan være sikker på at du får det beste tilbudet på den varmepumpen som er best for din bolig. Du står helt fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du får.

Få tilbud på varmepumpe fra leverandører der du bor

Kommentarer er stengt.