Aircondition redder sommeren

Hvis du skal komme dem gjennom den norske tropesommeren uten å smelte vekk, bør du investere i luftkjøling eller markiser.

Mange airconditionapparater og vifter er utsolgt i en del fysiske butikker grunnet hetebølgen, men kan fortsatt kjøpes på nett. Her finner du aircondition, og her finner du vifter.

Forsommeren 2018 har vært rekordvarm mange steder i landet, og folk koser seg på stranden og i parker. Selv om det er behagelig å kjenne varmen fra solen som steker mot oss, er det ikke like deilig når huset, leiligheten eller hytta blir som er drivhus. Dette fører til ubehagelig inneklima og dårlig nattesøvn.

En annen god grunn til å skaffe deg aircondition og andre former for luftkjøling eller solskjerming, er om du har husdyr. Dersom hjemmet blir varmet opp hele dagen mens du er på jobb eller skole, er dette nesten like ille som å la dyret ligge i en varm bil.

Om luftkjølingen er god eller dårlig, avhenger ofte av forbrukeren. Kjøper du et produkt som er beregnet for å kjøle ned rom opptil 20 kvadratmeter og bruker den i et helt hus, kan kjøleeffekten fort bli dårlig. Og skal du bruke den i et oppholdsrom, er det greit om det ikke er så mye støy i den. Derfor er det viktig å finne produkter som passer til ditt bruk.

Her er et utvalg av airconditionapparater som dekker ulike behov. Finn den som passer deg best! Lenger ned i artikkelen kan du lese om vifter, varmepumper og markiser.

Andersson ARC 1.0 (meget billig)

Andersson ARC 1.0 er en effektiv luftkjøler som også renser luften for støv og lukt. Alt du trenger å gjøre, er å legge i den medfølgende ispakningen og fylle vann. Deretter kjøler Andersson ARC 1.0 raskt ned temperaturen i rommet. Luftavkjøleren er utstyrt med timer og det medfølger en fjernkontroll. I tillegg er den enkel å installere.

Sjekke den utrolige prisen og bestill her!

VidaXL luftkjøler (meget billig)

Denne mobile 4-i-1 luftkjøleren er en effektiv og bærbar vifte som på en billig måte regulerer temperaturen innendørs i ditt hjem. Luftkjøleren er en snedig kombinasjon av ventilasjon og klimaanlegg. Kjøleeffekten blir oppnådd ved fordamping av vann fra den 8-liters vanntanken. Du kan justere de 3 hastighetsnivåene etter dine preferanser. Takket være timeren kan du sette driftstiden av viften til fleksibelt. Den vil også fukte og rense luften for å forbedre luftkvaliteten innendørs.

Sjekk den lave prisen og bestill VidaXL luftkjøler her!

Wilfa Cool8

Med tre forskjellige moduser, Auto, Dry and Cooling, kombinert med to viftehastigheter, kan du enkelt tilpasse AC til rommet det er i. Fjernkontrollen sikrer at du ikke trenger å reise deg for å gjøre innstillinger.

Les mer om produktet og bestill her!

Tristar Aircondition Portable 9000 BTU:

Til tross for en overkommelig pris, kan denne maskinen kan kjøle ned rom opptil hele 65 kvadratmeter. Med LCD-display og fjernkontroll kan du styre alt som du vil, fra hvor du vil. Maskinen kan brukes som både aircondition, avfukter, vifte eller varmeovn, så her har du hele fire funksjoner i én maskin.

Bestill Tristar Aircondition her!

Andersson ARC 3.5 (med wifi for hjem eller kontor)

Andersson ARC 3.5 er en aircondition som gir optimalt innendørsklima til ditt hjem og kontor. Klimaanlegget kjøler og avfukter luften, og med innebygd WiFi kan du styre enheten direkte fra mobilen. Andersson ARC 3.5 har dessuten et kontrollpanel med display samt en fjernkontroll som enkelt lar deg justere og få et behagelig inneklima, uansett hvor varmt det er ute. Passer for 22-36 kvadratmeter.

Les mer om Andersson ARC 3.5 og bestill produktet her!

Vifter

Det er en ekstrem etterspørsel etter vifter om dagen, og mange fysiske butikker er derfor utsolgt for de mest populære produktene. Hos NetOnNet er det imidlertid mulig å oppdrive flere typer vifter.

Andersson TRF 1.0 (roterende vifte med fjernkontroll)

 

Effektiv vifte når du trenger det. TRF 1.0 har fjernkontroll slik at du kan styre hastighet, timer og oscillering uten å måtte reise deg og gå bort til viften. Viften har 3 hastigheter, samt 3 innstillinger. Du veksler enkelt mellom Normal, Bris og Sovemodus etter det som passer deg. I oscilleringsmodus snur viften på seg for å få en god spredning på luften.

Les mer om viften og bestill her!

Andersson VRF 3.0 (bordvifte med tre hastigheter)

Andersson VRF 3.0 en elegant og forkrommet bordvifte med tre hastigheter med oscillerende bevegelser for behagelig avkjøling. Perfekt for kontorpulten, kjøkkenet, campingvognen og andre plasser der en behagelig bris er ønsket.

Les mer om viften og bestill her!

Andersson TRF 2.1 (med LED-display og tidsinnstillinger)

Andersson TRF 2.1 er en 120 cm høy vifte som effektivt kjøler hjemmet ditt, og gir deg ønsket romtemperatur. Viften er utstyrt med tre ulike hastigheter samt timer og fjernkontroll. Med fjernkontrollen kan du enkelt starte og slå av viften, samt endre hastighet og tidsinnstillinger. Når viften starter kommer romtemperaturen å vises på LED-displayet. TRF 2.1 er perfekt for å f.eks holde soverommet kaldt på varme sommerdager.

Les mer om viften og bestill her!

– Som natt og dag med solskjerming

En effektiv måte å få det svalere hjemme er å investere i markiser eller andre former for solskjerming. Da Monica Killingmo og ektemannen flyttet inn i en stor enebolig i Asker for to år siden, oppdaget de raskt at huset ble fryktelig varmt på godværsdager.

– Solen står på hele dagen. Derfor trengte vi solskjerming for å dempe temperaturen, forteller Monica.

De henvendte seg til flere leverandører av solskjerming og hadde tre firmaer på befaring. Valget falt på Sesons Markiser, et firma med mer enn 30 års erfaring innen solskjerming. Alle produkter er produsert for norske forhold.

– Vi valgte Sesons Markiser fordi de virket veldig ordentlige og interessert i å gjøre det som var best for oss. De pratet heller ikke negativt om andre firmaer, men holdt seg til å fortelle om egne produkter.

Her kan du bestille gratis befaring fra Sesons Markiser (kun Østlandet).

Dersom du bor et annet sted enn Østlandet, er den landsdekkende leverandøren Markisemannen et godt alternativ. Markisemannen har akkurat nå et tilbud der du får 30 prosent rabatt på markiser. Bestill gratis befaring her! Dersom du ønsker befaring fra flere aktører, er Solskjermingstilbud.no en genial tjeneste.

Varmepumper

Vi tar med en siste mulighet for effektiv nedkjøling av varme hjem.  En varmepumpe varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Du får et behagelig klima innendørs, uansett årstid. Samtidig er varmepumpe en miljøvennlig og kostnadsbesparende måte å varme opp hjemmet ditt på. Varmepumpen kutter strømforbruket, og gjennom Enova kan du få opptil 30.000 kroner i tilskudd ved kjøp og installasjon av ny varmepumpe.

Varmepumper blir stadig mer populært, og i perioder med stor etterspørsel (kalde vintre og varme somre) kan mange leverandører har lang leveringstid.

For å finne den beste prisen og den riktig varmepumpemodellen for akkurat din bolig – og samtidig øke sannsynligheten for rask levering – lønner det seg å innhente anbud fra flere leverandører. Det kan du enkelt gjøre på den populære tjenesten BesteVarmepumpe.no.

Du vil bli kontaktet av seriøse leverandører i ditt distrikt og kan være sikker på at du får det beste tilbudet på den varmepumpen som er best for din bolig. Du står helt fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du får.

Få tilbud på varmepumpe fra leverandører der du bor

Kommentarer er stengt.