Denne siden inneholder kommersiell markedsføring av aktører

applepay

Apple Pay har tatt helt av: – Det er åpenbart at dette er noe kundene vil ha!

Apple Pay ble lansert 20. juni, og kundene strømmer til Santander for å få kort som støtter den populære betalingstjenesten.

Apple Pay har vært i bruk i flere land helt siden 2014, men først 20. juni 2018 ble den populære betalingsappen tilgjengelig også for norske brukere.

Santander er nå et av få selskaper som tilbyr Apple Pay gjennom selskapets kredittkort Gebyrfri Visa. Kort fortalt er Apple Pay en digital lommebok som gjør det mulig å betale med iPhone, Apple Watch, iPad og Mac i nettbutikker, butikker og på diverse brukersteder og kollektivtransport.

Les også: Derfor er Apple Pay genialt

Nå vil svært mange teste Apple Pay, noe Santander kan bekrefte gjennom antall kortsøknader dagene etter den store lanseringen i juni.

– Vi hadde fem ganger så mange kortsøknader de første dagene etter lansering. En uke etter lansering har vi fortsatt dobbelt så mange daglige søknader sammenlignet med før lanseringen, melder bankaktøren.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Langt flere bruksmåter enn Vipps

Du kan bruke Apple Pay til kontaktløs betaling i Norge og over alt der du kan betale kontaktløst – i millioner av butikker over hele verden. Gebyrfri Visa-kortet er helt gebyrfritt – ikke bare på varekjøp hjemme i Norge, men også i utlandet. Apple Pay er en genial og uunnværlig app å ha med seg på ferie i sommer!

Forestill deg en avansert versjon av Vipps; en brukervennlig app som ikke bare fungerer utenfor Norges grenser, men som også kan benyttes som betalingsløsning i en rekke andre sammenhenger enn til overføringer mellom venner. Ifølge Visa Norge kan det bli mulig å betale med Apple Pay i alle butikker innen 2020, både i Norge og i utlandet.

Å komme i gang med Apple Pay er svært enkelt. Etter at du har bestilt og mottatt kredittkortet Gebyrfri Visa, legger du kortet i appen Wallet, som er forhåndsinstallert på din iPhone. Så fort vilkårene er godkjent, er du klar til å bruke mobilen eller Apple Watch til betale med.


Bestill Gebyrfri Visa her!


– På de seks første dagene etter lansering, solgte vi dobbelt så mange kredittkort som på en hel måned før lansering, skriver Santander i en e-post. Det er åpenbart at dette er noe kundene vil ha, ifølge bankaktøren.

Du trenger ikke å bytte bank

Santander opplever for tiden stor pågang fra nordmenn som ønsker å få tak i Gebyrfri Visa. En misforståelse blant en del forbrukere er at man må bytte bank for å få tilgang til Apple Pay. Dette avkrefter kommersiell direktør i Santander, Børge Liavik.

– Apple Pay krever ikke et tungvint bankbytte, det er så lett som å bytte kort. Gebyrfri Visa Gold fra Santander er et helt gebyrfritt kredittkort. Det koster heller ikke noe å eie, opplyser Liavik.

Du trenger altså ikke bytte bank til Santander for å bruke Apple Pay gjennom kredittkortet Gebyrfri Visa. Det er svært enkelt å registere seg, og du får endelig gleden av å bruke Apple Pay i Norge og i utlandet.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Les mer om hvordan Apple Pay fungerer i denne artikkelen.

Eff.rente 23,4 %, 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780
Kommentarer er stengt.

Datapolicy
Personvernerklæring / Informasjonskapsler