Billigst på strøm i Østfold og Follo

Dette strømselskapet har vært på billigtoppen i Østfold og Follo helt siden lanseringen for tre år siden.

Det har vært en lang og kald vinter mange steder i landet, noe som har ført til unormalt høye strømpriser så langt i 2018. Ferske tall (8. mai) viser at systemprisen på Nordpool, som er den fellesnordiske engrospris på strøm, var den høyeste i april måned siden 2011.

– April og mai er tradisjonelt sett billige måneder. Dette året er spesielt fordi snøsmeltingen har kommet i gang så sent. Dette gjør det viktig å finne en avtale som er så billig som mulig, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft.

Topper offisiell prisoversikt
På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid se hvilke avtaler som er billigst i Østfold og Follo. En gjenganger på førsteplass er nettopp Agva Kraft.

– Fra vi kom på markedet for tre år siden, har det vært viktig for oss å markere oss på prisoversiktene. Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Agva Kraft har hele tiden vært på billigtoppen, sier markedssjef Bjørn Arctander.

I uke 19 ligger Agva Krafts avtale Agva Spot AG på delt første plass på Konkurransetilsynets prisoversikt for Moss med en *forventet månedspris på 381 kroner. Agva Kraft har topplasseringen på Strømpris.no også ellers i Østfold og omegn.

Her kan du enkelt og gratis flytte strømavtalen din til Agva Spot – AG 

Arctander lover at Agva Kraft kommer til å fortsette kampen mot høye strømpriser også de kommende årene.

– Agva har en lavprisfilosofi og er satt opp maksimalt kostnadseffektivt. Dermed vil vi fortsette å være en lavprisaktør på det norske markedet og presse de gamle monopolistene på pris, fortsetter Arctander.

Fastpris – gardering mot sjokkpriser
Dersom du ønsker å gardere deg mot sjokkartede strømpriser, er Agva Krafts nye produkt Fast 3 måneder et interessant alternativ. Gjennom denne avtalen forplikter Agva seg til å levere til avtalt pris uansett hvor høy innkjøpsprisen går i avtaleperioden.

– Bindingstiden på tre måneder er hovedsakelig en fordel for deg som kunde, det gjør at vi må gi denne prisen uansett hva som skjer. I vintermånedene øker forbruket markant, og særlig om vi får kalde temperaturer. I tillegg er prisen normalt både høy og usikker disse månedene, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Den faste prisen i avtaleperioden er på 29,9 øre/kWt. Etter at de tre månedene er omme, får man en normal spotprisavtale, helt uten binding

– Her får du en sjeldent god anledning til å kun sikre de dyreste månedene, og det til en svært gunstig pris, avslutter Arctander.

Les mer om Agva Fast 3 måneder eller bestill avtalen her

Bestill Agva Spot – AG – nummer 1 på Strømpris.no 

*10.000 kWh. Nettleien (som er lik uansett hvilket strømselskap du har) er ikke inkludert i priseksemeplet.

Kommentarer er stengt.