Bruker du mobilen mye? Da er dette abonnementet best for deg

Er du avhengig av høy hastighet og spiser gigabytes til frokost, har du sannsynligvis fått smertelig erfare at noen mobilabonnementer kan være svært dyre.

Heldigvis finnes det abonnementer som er tilpasset superbrukere som deg. Med MegaFlex fra Komplett Mobil får du hele 30 GB data og full 4G Telenor-dekning.

Abonnementet inneholder også fri fart, fri tale, SMS og MMS. Det er ingen bindingstid, og du står fritt til å skru av og på «Fri Bruk i EU/EØS» når du er på ferie til 8 kroner per dag, eller maks 80 kroner pr måned.

Sjekk priser og vilkår og bestill MegaFlex nå!

MegaFlex er så gunstig for abonnentene at det i februar 2017 gikk til topps i Teks kåring av de beste abonnementene i kategorien «Superbruker».

Tek trekker frem en rekke momenter i sin begrunnelse for hvorfor MegaFlex gikk til topps i kåringen. Tek legger blant annet vekt på at megabyteprisen er satt ned til kun 0,99 øre, og at Komplett Mobil har lansert muligheten til å bestille ekstra datapakker med 1 GB for 99 kroner.

«De har også et veldig smart valg for deg som har liten bruk for fri roaming året rundt, nemlig muligheten til å betale 8 kroner per dag (maks 80 kroner i måneden) for fri roaming i EU», skriver Tek videre.

Kort oppsummert: Hvis du alltid er på nett og bruker mobilen mye, blant annet til å se filmer og TV-serier, er det bare å skifte til MegaFlex først som sist.

Sjekk priser og vilkår og bestill testvinneren fra Komplett Mobil nå!

Les også: Finn billigst bredbånd der du bor

Les også: Her får du vinterens billigste strøm

Les også: Dette er de billigste forbrukslånene i februar 2017

 

Kommentarer er stengt.