Derfor bør du refinansiere smålånene

Det er mange fordeler ved å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank.

Finanstilsynet er bekymret for at mange nordmenn ikke vil tåle rentehopp. Dyre lån kan fort bli vanskelige å betjene og forårsake økonomiske vanskeligheter.

Har du forbrukslån og/eller kredittgjeld hos flere selskap, bør du definitivt vurdere å søke om refinansiering. Du kan spare betydelige summer ved å samle smålånene. Forbrukslån og kredittkortgjeld har heldigvis ikke bindingstid, og du kan når som helst innfri gjelden.

Formålet med refinansiering er å oppnå bedre betingelser på den gjelden du har, samt slippe å betale flere terminavgifter og renter hos ulike selskaper. Rentemarkedet endrer seg dessuten hele tiden, så renten du fikk for ett år siden er ikke nødvendigvis den beste du kunne få i dag. Det er også godt mulig at du vil få en bedre rente, og dermed et billigere lån, bare ved å flytte på gjelden din. Fordelen med refinansiering er at du kan komme ut med lavere lånekostnader og dermed få en bedre privatøkonomi.

Du kan lese mer om refinansiering her

Ahtesham Virk er administrerende direktør i den raskt voksende låneformidleren Eminentor.

Ahtesham Virk er administrerende direktør i den raskt voksende låneformidleren Eminentor.

Lavere rente og færre gebyrer

Gratistjenesten Eminentor har hjulpet mange med bedre lån og lånekostnader. Selskapet formidler søknaden din til flere store og små banker og sjekker den laveste renten på markedet på dine vegne, helt kostnadsfritt. Avhengig av størrelsen på din samlede forbruksgjeld kan det være tusener å spare i måneden ved å flytte gjelden til en billigere bank.

– Flere og flere lånetakere har en profil som tyder på at de har lånt litt her og der. For mange blir det en større og større belastning for hvert nytt lån og man føler seg maktesløs idet man innser at endene ikke lenger møtes. En stor andel av våre kunder hadde det sånn før de kom til Eminentor og søkte om å refinansiere sine smålån og kredittkortgjeld. Idag har de lavere lånekostnader i måneden, bedre hverdagsøkonomi, kontroll og glede, forteller administrerende direktør Ahtesham Virk i Eminentor.

Her kan du søke om refinansiering hos Eminentor

Én søknad – flere muligheter

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut én lånesøknad. Eminentor sender din søknad til ulike banker og innhenter de billigste og de beste lånetilbudene som du enkelt kan sjekke på din personlige Min Side. Du sparer tid og penger, og kan sammenligne rentene og vilkårene fra ulike banker og vurdere banktilbudet som passer best for din privatøkonomi. Tilbudene får du fortløpende.

– Gratistjenesten fra Eminentor innebærer bare fordeler for deg som kunde. Vi sender din søknad til 6 banker i Norge som «slåss» for å ha deg som kunde. Du mottar banktilbudene på din personlige kodesikrede MinSide hvor du kan sammenlikne tilbudene, og velge den banken som passer deg best, forklarer Virk.
Du velger det beste lånetilbudet og signerer gjeldsbrevet digitalt med BankID. Deretter overfører banken pengene til din konto. Du får bedre råd trygt og ukomplisert!

Her kan du søke om refinansiering hos Eminentor

Velge bort dyre lån og spare penger

– Eminentor skaper muligheten til å velge forbrukslån med lavest mulig rente – og friheten til å velge bort dyre lån og lånekostnader, avslutter Virk.

Det er kostnadsfritt å benytte tjenestene til Eminentor – ingen skjulte avgifter, ingen rentepåslag eller ekstra gebyrer. Du søke uforpliktende om lån på inntil 500 000 kr, velge inntil 15 års nedbetalingstid og 3 avdragsfrie år. Renten settes individuelt fra 6,99% nom.rente. Det kan potensielt være 1000-lapper å spare i måneden ved å fylle ut én søknad, lene seg tilbake og la Eminentor gjøre resten av jobben.

Låneeksempel: Nominell rente 6,99%,  effektiv rente 8,69%., 65 000 kr o/5 år, etableringsgebyr 950 kr, totalt:  91 368 kr. 

Her kan du søke om refinansiering hos Eminentor

Kommentarer er stengt.