Derfor velger flest strømkunder Fjordkraft

Prismatch, god kundeservice og et gunstig fordelsprogram er tre av mange grunner til at Fjordkraft er et så populært strømselskap.

Ifølge TNS Gallups Energibarometer for 3. kvartal 2018 velger flest strømkunder Fjordkraft.

En av hovedårsakene til dette er Fjordkrafts prismatchordning som innebærer at selskapet matcher prisen dersom du som privatkunde får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent.

Tilbyr fornøydgaranti
Fjordkraft har også en unik fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd med selskapet etter tre måneder, får du fastbeløpet ditt tilbake for de tre månedene. Garantien gjelder for alle strømavtaler og er helt gratis.

Her bytter du enkelt og gratis til Fjordkraft

Hos Fjordkraft får du alltid gode strømavtaler som passer ditt behov. I motsetning til hos mange andre strømleverandører har ikke Fjordkraft forskuddsbetaling, og med strømkalkulatoren får du enkelt oversikt over hvor mye du skal betale på strømregningen neste måned.

Egen fordelsklubb
Med Fjordkraft Fordel får du i tillegg nye fordeler hver uke fra selskapets samarbeidspartnere. Med fordelsappen kan du fortløpende følge med på hvilke gunstige avtaler som er tilgjengelig for deg som kunde.

Fjordkraft har også et ekstra billig mobilabonnement som selskapets strømkunder får tilgang til. Her er det blant annet full Telenor-dekning, inkludert bruk i EU/EØS og ingen bindingstid.

Vi tar med en siste årsak til at så mange nordmenn foretrekker Fjordkraft: Kundesenteret har vunnet flere priser for best beste kundeservice innen kraftbransjen og har åpent alle hverdager fra kl. 08 til 20. Du kan kontakte kundesenteret på telefon, chat og Facebook.

Finn en strømavtale hos Fjordkraft som passer til din husholdning

Kommentarer er stengt.