Dette er forbrukerlånet skreddersydd din økonomi

Det hender fra tid til annen at en innførsel av ekstra midler er nødvendig. Sommerferien nærmer seg og drømmen er en etterlengtet tur til sol og strand. Varm sand mellom tærne, en kald øl i hånden og solen som fyller deg med energi. Etter en titt på nettbanken er det vanskelig å se for seg en ferie som kan tilpasses de manglende tallene på kontoen.

Det finnes en enkel løsningdv1399028

Santander Consumer Bank har helt siden 1946 hjulpet nordmenn med finansiering. De er et av Norges største på forbrukerlån med fokus på å kunne gi deg et lån tilpasset deg og dine behov. Ved å foreta en grundig vurdering skal lånet tilpasses din økonomi.

Med over 800 000 kunder i Norge vil Santander Consumer Bank gi deg et lån med gode betingelser og skreddersydd til din økonomiske hverdag. Du kan bruke lånet på hva du måtte ønske, enten det er ferie, bolig eller noe annet.

Er ferien allerede booket, kan du ta lese om hvordan du billigst mulig kan låne leiebil. HER

Hva er et forbrukerlån?

ThinkstockPhotos-466040875

Hos Santander kan du låne fra  30 000 – 350 000 kroner og bruke på akkurat det du trenger og vil. Dette er et lån uten sikkerhet som vil si at lånet ditt ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som bil eller hus. På grunn av at forbrukerlånet er usikret er også den effektive renten høyere enn på et vanlig hus- eller billån.

Det er flere kriterier som må oppfylles før du kan søke lån, til for eksempel drømmeferien.

Du må blant annet ha fylt 25 år, være bosatt i Norge og ha en årsinntekt på minimum 200 000 kroner.

Du må være i fast arbeid, motta uføretrygd eller alderspensjon, eller ha vært registrert som selvstendig næringsdrivende i 3 år. I tillegg må du ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Gode råd

Santander Consumer Bank gir sine kunder gode råd og tips mens deres kundesenter er klare til å besvare dine spørsmål. Dette anbefaler vi til deg:

  • Lag et realistisk budsjett
  • Vær ærlig
  • Unngå sontane kjøp
  • Ikke ta usikret lån i flere banker samtidig
  • Unngå purregebyr

Har du tenk på boligalarm mens du er på ferie? Dette er markedets mest komplette alarmsystem

Det tar kun et par minutter å søke

Du kan enkelt søke om lån gjennom deres nettside og i løpet av kort tid vil en saksbehandler kontakte deg og veilede deg gjennom resten av din søknad. Du får svar om din søknad vil bli innvilget.

300x250

Ved å søke vil det bli foretatt en kredittvurdering og du mottar et lånetilbud. Husk at søknaden er ikke bindende. På nettsiden finner du i tillegg låneeksempler som viser deg priser på hva du må betale pr. måned basert på nedbetalingstid, laveste, vanligste og høyeste nominelle rente.

Du kan hele tabellen på høyre siden her.

Kommentarer er stengt.