Disse bilene kan vinne kåringen av årets bil

5. mars skal årets bil 2015 kåres, men allerede nå foreligger det 7 nominerte kandidater. Vi har tatt en kikk på dem ved hjelp Norges største testdatabase iTest.no.

BMW 2-serien Active Tourer

AMI - Auto Mobil International 2014. Ein BMW 2er Active Tourer anläßlich der AMI - Auto Mobil Intern

Foto: imago/STAR-MEDIA

Det er tydelig at BMW gikk mot normalen da de valgte å bygge sin nye BMW 2-serie. “En BMW mange vil se på som fanden” skrev Nettavisens egen Magnus Blaker. “Bilen BMW aldri skulle bygge” fulgte Broom opp med, og E24 konkluderte med at BMW hadde “brutt alle tabuer”. Positivt? Det høres egentlig ikke sånn ut, men så kommer fortsettelsen. “Å banne i kirka kan ha noe for seg” fortsetter Blaker i Nettavisen. “Vi er glade de gjorde det likevel” fortsetter de hos Broom.

Selv om BMW har endret fra bakhjulsdrift til forhjulsdrift er de aller fleste bileksperter enig i at giganten har truffet gull. Finn alle anmeldelsene hos iTest.no her.

Citroën C4 Cactus

Switzerland - 84th Geneva International Motor Show 2014

Foto: Corbis

Med C4 Cactus har tydligvis Citroën funnet på noe nytt. “Endelig en rar Citroën” har E24 konstantert, og Klikk.no kaller det den “kuleste bilen fra Frankrike”. Autofil er ikke i tvil, og gir terningkast 6. For øyeblikket ligger det 9 tester av bilen inne hos iTest.no, og det er ikke mye negativt å spore.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Foto: imago/Sebastian Geisler

Mondeo er en gammel traver, men traver er vel kanskje heller ikke rette ordet. Med sin nyeste modell har Ford truffet svært riktig. “Bedre på alle mulige måter” sa vi i Nettavisen, og Hegnar Online slo fast at du ikke vil bli skuffet. Her finner du alle de andre testene av bilen som er med på kåringen av årets bil.

Mercedes C-klasse

Autosalon Genf 2014, Palexpo Mercedes C-Klasse, 250 Edition 1

imago/Cord

Utifra antallet tester som finnes av Mercedes C-klasse på iTest.no kan vi nesten slå fast at dette er en av de mest gjennomtestede bilene i Norge. Her er det mange godord å spore, og dersom du eier en av disse ser det ut til at det ikke finnes mye grunn til å angre.

Nissan Qashqai

Messehostess mit dem Nissan Qashqai (2. Generation des SUV / Geländewagen / Crossover), Weltpremiere

Foto: imago/Sebastian Geisler

“Se opp for en ny folkefavoritt” sa vi i Nettavisen, og det så ut til å stemme. Qashqai har fått mye positiv omtale etter de lanserte en ny modell. Med en nominasjon til Car of the Year ser det virkelig ut som Nissan har truffet riktig.

Renault Twingo

03.10.2014, xjfx, Mondial de l Automobile 2014 Paris, Autosalon Paris 2014, v.l. Renault Twingo Foto

Foto: imago/Jan Huebner

iTest.no har ingen tester registrert om Renaults nye by-bil, men så langt ser det ikke ut til at du får tak i den uten at du importerer den selv til Norge. Renault selv har ikke lagt til bilmodellen på sine norske sider enda.

VW Passat

VW Passat Variant, Weltpremiere, Paris Motor Show 2014 (04.10.-19.10.2014, Pressetage 02. & 03.10.20

Foto: imago/Sebastian Geisler

VW Passat er vel kanskje et av de mest kjente bilmerkene vi kan komme på. Testene på iTest.no viser at klassikeren har klart å fornye seg såpass at dette fremstår som en ny bil. Autofil har funnet frem til “At nye Passat virkelig er en helt ny bil, er det ingen tvil om lenger”, og Bilnorge bemerker at nye Passat er 20 prosent bedre – om det er positivt vil kun testen vise. For å finne alle testene kan du følge denne linken.

Hvem som blir Car of the Year blir først bestemt den 2. mars 2015 i Geneva. I mellomtiden kan du finne alle biltester du skulle være ute etter på www.itest.no.

 

Kommentarer er stengt.