– Har ikke sett så høye strømpriser siden kriseårene

Det tørre og varme været mange steder i landet fører til rekordhøye strømpriser.

Det er den lange og kalde vinteren i kombinasjon med en varm sommer med lite nedbør som sørger for høye strømpriser. Bare fra mai til juni økte strømprisene med hele 19,4 prosent ifølge produsentprisindeksen.

– Vi ser nivåer på strømprisene vi ikke har opplevd siden kriseårene 2002/03 og 2010/11, sier markedssjef Bjørn Arctander i strømselskapet Telinet.

Dyreste strøm på sju år
Ferske tall fra SSB viser at norske husholdninger i snitt måtte betale hele 106,4 øre per kilowattime (kWh) for strøm inkludert avgifter og nettleie i første kvartal 2018. Så dyr har ikke strømmen vært siden 2011.

I perioder med høye strømpriser er det ekstra viktig å sjekke om man har en konkurransedyktig strømavtale. På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid se hvilke avtaler som er billigst i Nord-Norge. En gjenganger på topplisten er Telinet Energi.

I uke 28 ligger avtalen Telinet Spotpris AG helt øverst på oversikten som viser de billigste strømleverandørene i distriktet.

– Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Telinet Energi har hele tiden vært på billigtoppen. Ved å skifte til Telinet Spotpris AG i dag kan du trygt ta ferie i visshet om at du har sommerens beste strømavtale, fortsetter Arctander.

Bytt enkelt og gratis til Telinet Spotpris AG her og nå!

Enkelt og gratis å bytte leverandør
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Derfor er spot den beste avtaleformen
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Telinet Energi har 100 prosent fornybar energi inkludert i sine avtaler.

Her bytter du enkelt til Telinet Spotpris AG (nr. 1 på strømpris.no)

Kommentarer er stengt.