– Har ikke sett så høye strømpriser siden kriseårene

Det tørre og varme været mange steder i landet fører til at strømprisene holder seg skyhøye.

Vinteren var preget av kaldt vær, mye snø og høye kraftpriser. Man skulle tro at den varme forsommeren som har preget store deler av Norge de siste ukene, skulle gi bra med snøsmelting og lave kraftpriser. Den ekstreme varmen fører imidlertid til at mye av smeltevannet i fjellene fordamper før det når magasinene. Samtidig har det kommet unormalt lite nedbør i mange områder de siste månedene.

– Vi ser nivåer på strømprisene vi ikke har opplevd siden kriseårene 2002/03 og 2010/11. Nå er vi i den absurde situasjonen at vi koser oss på stranda og håper på regn, sier markedssjef Bjørn Arctander i strømselskapet Telinet Energi.

Dyreste strøm på sju år
Ferske tall fra SSB viser at norske husholdninger i snitt måtte betale hele 106,4 øre per kilowattime (kWh) for strøm inkludert avgifter og nettleie i første kvartal 2018. Så dyr har ikke strømmen vært siden 2011.

I perioder med høye strømpriser er det ekstra viktig å sjekke om man har en konkurransedyktig strømavtale. På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid se hvilke avtaler som er billigst i Telemark. En gjenganger på topplisten er Telinet Energi.

I uke 23 ligger avtalen Telinet Spotpris AG helt øverst på oversikten som viser de billigste strømleverandørene i distriktet.

– Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Telinet Energi har hele tiden vært på billigtoppen. Ved å skifte til Telinet Spotpris AG i dag kan du trygt ta ferie i visshet om at du har sommerens beste strømavtale, fortsetter Arctander.

Bytt enkelt og gratis til Telinet Spotpris AG her og nå!

Enkelt og gratis å bytte leverandør
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Derfor er spot den beste avtaleformen
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Telinet Energi har 100 prosent fornybar energi inkludert i sine avtaler.

Her bytter du enkelt til Telinet Spotpris AG (nr. 1 på strømpris.no)

Kommentarer er stengt.