Har vært billigst på strøm siden april

Denne strømavtalen har toppet den offisielle prisoversikten 26 uker i strekk.

2018 har vært preget av ekstremt høye kraftpriser, og vi må tilbake til 2011 for å finne en periode med like dyr strøm.

På Forbrukerrådets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid finne ut hvilke strømavtaler som er billigst på det norske privatmarkedet. Forbrukerrådet skriver dette om strømpris.no på sine egne nettsider:

Unngå å kjøpe strøm av dørselgere, telefonselgere eller på gata. Bruk strømpris.no, er Forbrukerrådets råd nummer én.

Nettavisen Forbruker har innhentet tall som viser at spotavtalen Agva Spot AG har toppet strømpris.no hver eneste uke siden den ble lansert 8. april i år.

– Agva Kraft er en utfordrer i markedet og har dermed de mest prisbevisste kundene. Dette gjør at vi kommer til å fortsette å presse pris, og det er vi stolte av, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Her bytter du enkelt til Norges billigste strømavtale

Hvorfor spotavtale?
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Ved å velge Agva Kraft får du 100 prosent fornybar energi inkludert i prisen.

– Med denne avtalen får du alt en strømkunde måtte ønske seg: Avtaleformen ekspertene anbefaler, den beste spotavtalen og fornybar energi.

– Pris, miljø og enkelhet er selve grunntanken i Agva Kraft. Dette tiltrekker seg en svært prisbevisst kundegruppe og gjør at vi alltid vil være rimelige, avslutter Arctander i Agva Kraft.

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til ditt hjem
Les også: Finn billigst og best bredbånd der du bor

Bytt til Agva Spot AG – Norges billigste strømavtale

Kommentarer er stengt.