Her får du billigst strøm på Romerike

Dette strømselskapet har vært på billigtoppen på Romerike helt siden lanseringen for tre år siden.

Det har vært en lang og kald vinter mange steder i landet, noe som har ført til unormalt høye strømpriser så langt i 2018. Ferske tall (8. mai) viser at systemprisen på Nordpool, som er den fellesnordiske engrospris på strøm, var den høyeste i april måned siden 2011.

– April og mai er tradisjonelt sett billige måneder. Dette året er spesielt fordi snøsmeltingen har kommet i gang så sent. Dette gjør det viktig å finne en avtale som er så billig som mulig, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft.

Topper offisiell prisoversikt
På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid se hvilke avtaler som er billigst på Romerike og omegn. En gjenganger på førsteplass er nettopp Agva Kraft.

– Fra vi kom på markedet for tre år siden, har det vært viktig for oss å markere oss på prisoversiktene. Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Agva Kraft har hele tiden vært på billigtoppen, sier markedssjef Bjørn Arctander.

I uke 19 ligger Agva Krafts avtale Agva Spot AG på delt første plass på Konkurransetilsynets prisoversikt for Lillestrøm med en *forventet månedspris på kun 381 kroner. Agva Kraft har topplasseringen på Strømpris.no også ellers på Romerike og i Akershus.

Her kan du enkelt og gratis flytte strømavtalen din til Agva Spot AG 

Arctander lover at Agva Kraft kommer til å fortsette kampen mot høye strømpriser også de kommende årene.

– Agva har en lavprisfilosofi og er satt opp maksimalt kostnadseffektivt. Dermed vil vi fortsette å være en lavprisaktør på det norske markedet og presse de gamle monopolistene på pris, fortsetter Arctander.

Fastpris – gardering mot sjokkpriser
Dersom du ønsker å gardere deg mot sjokkartede strømpriser, er Agva Krafts nye produkt Fast 3 måneder et interessant alternativ. Gjennom denne avtalen forplikter Agva seg til å levere til avtalt pris uansett hvor høy innkjøpsprisen går i avtaleperioden.

– Bindingstiden på tre måneder er hovedsakelig en fordel for deg som kunde, det gjør at vi må gi denne prisen uansett hva som skjer. I vintermånedene øker forbruket markant, og særlig om vi får kalde temperaturer. I tillegg er prisen normalt både høy og usikker disse månedene, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Den faste prisen i avtaleperioden er på 29,9 øre/kWt. Etter at de tre månedene er omme, får man en normal spotprisavtale, helt uten binding

– Her får du en sjeldent god anledning til å kun sikre de dyreste månedene, og det til en svært gunstig pris, avslutter Arctander.

Les mer om Agva Fast 3 måneder eller bestill avtalen her

Bestill Agva Spot AG – nummer 1 på Strømpris.no 

*10.000 kWh. Nettleien (som er lik uansett hvilket strømselskap du har) er ikke inkludert i priseksemeplet.

Kommentarer er stengt.