Her finner du ut hva som er den beste maten

Det er ikke lett å holde oversikten over hvilke matvarer som er de beste til enhver tid, enten det gjelder sunnhet eller smak. I går leste du kanskje en test av en matvare, men i dag finner du den ikke igjen. Det problemet løser iTest.no.

Ikke enkelt å holde oversikt

yay-6009600-digital

Hvilken pasta er det som er best igjen?

Mat har aldri vært enkelt, og det blir ikke enklere av at en skal holde oversikten over ingredienser i pasta, brød, sauser, og alt annet. Mat-testene gjør det enklere å ha oversikt over de beste produktene, men de publiseres i forskjellige blader og på forskjellige nettsteder, noe som lager en underskog du må søke deg igjennom for å finne de siste testene.

Løsningen er iTest.no. Der samles alle testene som publiseres fritt på nett, og du kan søke igjennom testene basert på hva som er testet, eller bare gå til de siste testene dersom det var noe du leste nylig.

Oversiktlig og enkelt

yay-6594696-digital

Hvilken rødvin skal du ha til helgen? Her finner du ut det.

Lurer du på hvilken rødvin du skal ha til helgen? iTest har en sekskjon for det. Hvilken pasta var det igjen som vant den testen du leste forrige uke? iTest har oversikten over hvor du finner den igjen. Hva er den beste kjøkkenmaskinen? Du får god peiling på det inne på denne seksjonen.

Mer enn bare mat

iTest har ikke bare tester over matvareprodukter. Du finner tester på alt fra bil, TV, foto, motorsykkel, nettbrett, lyd, og mye mer på nettsiden. Det lønner seg å sjekke iTest.no før du gjennomfører kjøpet.

Kommentarer er stengt.