Her skal du være trygg

Frykten av å våkne av at det er noen i huset ditt er noe som kan ødelegge nattesøvnen til de aller fleste. Men det finnes flere tiltak som kan gjøre deg trygg.

I sommermånedene stiger gjerne antallet boliginnbrudd, naturlig nok fordi mange reiser på ferie. Men sjansen for innbrudd er der selv om du er hjemme. For tyven betyr det bare at når du er hjemme er verdisakene dine det også, og de slår gjerne til mens du sover.

Slik kan du sikre deg

hus

Prøv å tenke som tyven og finn svake punkter ved boligen din. Det anbefales innbruddssikre vinduer og FG-godkjente låser på alle dører, husk også kjeller- og terrassedører. Liker du å ha vinduet åpent når du sover bør du investere i luftebeslag som gjør at du må lukke vinduet helt igjen for å hekte den av.

Ved å ikke ha verdisaker innenfor en eventuelt inntrengers synsfelt, gjør du også boligen mindre attraktiv for innbrudd, og det kan være lurt å kjøpe utebelysning som sensoraktiveres.

Få et godt tilbud på Falck boligalarm her.

Skallsikring

Har du skallsikring kan du bruke alarmen mens du selv oppholder deg i boligen. Denne løsningen er perfekt for deg som ønsker å føle deg trygg i ditt eget hjem, og kan gjøre nattesøvnen betraktelig bedre.

Skallsikringen er en utvendig sikring og varsler deg dersom noen forsøker å ta seg inn gjennom dører eller vinduer. Den passer derfor også godt for familier med husdyr.

Dersom du likevel skulle oppleve et innbrudd mens du selv oppholder deg i boligen, vil dette trolig være en større psykisk belastning enn ved «vanlige» innbrudd når huseier er bortreist. Da er det viktig at du får den hjelpen du trenger i etterkant. Ikke bare har du mistet verdifulle gjenstander, du har også mistet tryggheten. Har du boligalarm hos Falck kan du få psykologisk rådgivning dersom du eller din familie har opplevd en traumatisk  og vanskelig hendelse.

Uten alarm er det 8 ganger så høy risiko for innbrudd. Virkningen av boligalarmen kan være så mangt, men den virker først og fremst avskrekkende på tyven og gir deg bedre nattesøvn.  Den gjør det vanskeligere å gjennomføre et innbrudd, og den varsler deg eller naboer dersom du ikke skulle være hjemme. Er alarmen din tilknyttet en vaktsentral får du også rask hjelp fra sikkerhetspersonell.

hund

Sommerkampanje på boligalarm

Dersom du ønsker å sikre deg har Falck nå en sommerkampanje hvor du kan få Falck Alarm grunnpakke med eller uten kamera installert for kun kr.1,- (Ordinært opptil kr.1590,-). Mnd abonnement kun kr. 399,-.

Dette får du:
– Installasjon kr 1,-
– Månedspris abonnement kr 399,- (Velg bevegelsesdetektor med/uten kamera)
– Tilkobling til døgnåpen alarmstasjon
– Fri utrykning
– Kostnadsfri service v/feil på anlegg
– Dekning av egenandel hos forsikring v/innbrudd (Inntil 5000,-)
– Gratis app til iPhone og Android
– Trygghetspakke*

* Trygghetspakken inneholder 2 stk nøkkelbrikker, online innboregister, 27 stk tyverimerker, gratis førstegangskonsultasjon hos advokat samt 15% på påfølgende timer, psykologisk rådgivning ved vanskelige/traumatiske hendelser, døgnbemannet rådgivning ved id-tyveri.

Klikk her for å få mer informasjon om Falck brann- og innbruddsalarm.

Kommentarer er stengt.