Markiser: Få gratis befaring

Tilbyr gratis befaring og gode tilbud på markiser til ditt hjem.

For å hindre ubehagelige innetemperaturer og lyse soverom om natten, er det viktig å investere i god solskjerming. De ulike leverandørene av solskjerming kan ha lang leveringstid i høysesongen (våren/sommeren), og det er derfor viktig å være tidlig ute med bestillingen dersom man trenger markiser eller annen form for solskjerming.

I august har Sesons Markiser en best pris-garanti på sine produkter og 60 prosent avslag på all elektronikk (fjernkontroller, sensorer og motorer). De tilbyr gratis og uforpliktende befaring på hele Østlandet.

Sesons Markiser har mer enn 30 års erfaring innen solskjerming. Alle produktene er produsert for norske forhold. Uansett hva slags behov du måtte ha når det gjelder solskjerming, kan du være trygg på at Sesons Markiser leverer topp kvalitet.

Hadde tre befaringer

Bildene i saken viser boliger med solskjerming fra Sesons Markiser.

Sommeren for to år siden flyttet Monica Killingmo og ektemannen inn i en stor enebolig i Asker. Hagesiden har meget gode solforhold, og de oppdaget raskt at huset ble fryktelig varmt på godværsdager.

– Solen står på hele dagen. Derfor trengte vi solskjerming for å dempe temperaturen, forteller Monica.

De henvendte seg til flere leverandører av solskjerming og hadde tre firmaer på befaring. Valget falt på Sesons Markiser.

– Vi valgte Sesons Markiser fordi de virket veldig ordentlige og interessert i å gjøre det som var best for oss. De pratet heller ikke negativt om andre firmaer, men holdt seg til å fortelle om egne produkter.

Klikk her for gratis og hyggelig befaring fra Sesons Markiser

Har anbefalt Sesons til hele gata

Monica og ektemannen har ikke angret et sekund på at de valgte Sesons Markiser. Med såkalt zip screen-solskjerming kan de effektivt stenge varmen fra solen ute når det trengs.

– Forskjellen er kjempestor, som dag og natt. Kvaliteten er veldig god, og vi kan fint se ut av vinduene selv om duken er helt nede. Innsynet utenfra er imidlertid ikke så godt, noe som passer oss utmerket.

Familien fikk senere levert en terrassemarkise fra Sesons Markiser på kjøkkensiden av huset. Monica er så fornøyd med servicen, monteringen og produktene fra Sesons Markiser at hun har anbefalt firmaet til mange andre i strøket.

– To har allerede fått solskjermingen ferdig montert, og en tredje i gata har også planer om å bestille produkter fra Sesons Markiser. Det er et firma vi anbefaler på det sterkeste, avslutter hun.

Kommentarer er stengt.