Nå er det blitt superenkelt å bytte til en billigere strømleverandør

Har du fått automatisk strømmåler? Da kan du bytte leverandør uten å lese av måleren.

I disse dager får hundretusenvis av nordmenn ny strømmåler. Den digitale måleren, som kalles AMS, registrerer og sender strømforbruket ditt til nettselskapet automatisk. Dermed slipper du å lese av måleren selv.

En konsekvens av omleggingen til AMS er at det også er blitt mye enklere for deg som forbruker å bytte til en billigere strømleverandør. Du slipper å lese av måleren, og det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske. Det koster heller ingenting å skifte leverandør.

Her kan du enkelt bytte til Norges billigste variabelavtale

Her kan du enkelt bytte til Norges billigste spotavtale

410 kroner billigere enn snittet i måneden
Det er store prisforskjeller i det norske kraftmarkedet, og Forbrukerrådet anbefaler alle om jevnlig å sjekke at de har konkurransedyktige betingelser.

I skrivende stund innehar Agva Kraft førsteplass på Forbrukerrådets oversikt Strømpris.no i kategorien variabel pris, mens Agva Kampanje – Spot er den billigste avtalen i kategorien spotpris.

Helt siden lanseringen i 2015 har Agva Kraft kontinuerlig markert seg i toppen av de offisielle prislistene til Konkurransetilsynet og Forbrukerrådet.

Sammenliknet med et gjennomsnitt av variabelavtalene på markedet, er Agva Kampanje – Variabel hele 420 kroner billigere i måneden (19. september 2017).

Markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft AS lover at selskapet kommer til å fortsette strategien med lave priser også i høst og vinter.

– Vi kommer fortsatt til å markere oss i toppen av den offisielle strømprismålingen. Det er fortsatt full fight i toppen, og vi holder stand, forteller Arctander.

Agva Krafts variabeltilbud er langt billigere enn gjennomsnittet blant strømaktørene på det norske markedet. Sammenliknet med det dyreste selskapet er forskjellen på hele 762 kroner i måneden.

Her kan du enkelt bytte til Agva Kampanje – Variabel

Her kan du enkelt bytte til Agva Kampanje – Spot

Kommentarer er stengt.