Nå kan du parkere bilen billigere, raskere og enklere på Gardermoen

Her er tjenesten som gjør det mulig å levere og hente bilen på terminalen. 

De aller fleste av oss har opplevd stress og mas i forbindelse med flyreiser. For å spare penger parkerer man gjerne langt unna terminalområdet, og det kan fort bli en kamp mot klokka for at hele reisefølget og all bagasjen skal nå frem til innsjekkingen innen tidsfristen.

Lever bilen på terminalen
Bestiller du derimot parkering gjennom Flight Park, slipper du både shuttlebuss og slitsomme gåturer til og fra Gardermoens parkeringsområder.

Du trenger bare å kjøre til avgangshallen, så parkerer en av Flight Parks sjåfører bilen for deg. Du sparer masse tid og kan gå rett til innsjekkingen.

Flight Park tar vare på bilen din mens du er ute på reise, og den er står klar og oppvarmet til deg i parkeringshuset 50 meter fra terminalen når du kommer tilbake fra reisen.

Prisen trenger du heller ikke å bekymre deg for; med Flight Park blir parkeringen inntil 50 prosent billigere enn parkeringshuset nærmest terminalen. Flyplassparkering har aldri vært enklere!

Flight Park tilbyr også bilservice mens du er på reise. Bilvask, dekkskifte og bytte av frontrute er noen av tjenestene du kan få utført.

Toppbildet: Artisten Jørn Hoel er en av Flight Parks mange faste kunder.

Forsinket fly? Få hjelp til å kreve inn penger fra flyselskapene

Flere bilsaker:
Derfor bør du reparere steinsprutskader umiddelbart
Norsk oppfinnelse varsler deg om 36.000 fotobokser

Kommentarer er stengt.