Selg gullet ditt før jul

– før gullprisene går ytterligere ned.

Er du en av de som har en haug med gamle smykker liggende å støve ned i en skuff bør du lese videre. Kanskje du sitter på mer verdier enn det du aner.

Dersom smykkene dine er av gull kan du bytte det ut med noe annet du ønsker deg. Sender du det inn til Gulladam.no kjøper de nemlig gullet ditt, enten det er et gammelt smykke eller ei gulltann. Kanskje får du nettopp råd til en etterlengtet ferie, en ny klokke eller kanskje smykkene dine kan dekke deler av en ny bil.

Ifølge den amerikanske finansavisen Financial Times er gullprisen nå på det laveste nivået siden juli, og verdien har faktisk sunket med 36 prosent siden den nådde rekordverdi i 2011. Ifølge avisa er det ventet at verdien skal falle ytterligere. Det kan derfor være lurt å selge nå.

gull

Har du et slik smykke bør du vite at det er verdt nesten 20.000 kroner. (14 karat og 174 gram).

Slik fungerer det
Gulladam.no kjøper alt av gull, både hvitt og gult. Gullet du sender inn er forsikret med opp til 100.000 kroner, du har 14 dagers angrerett og pengene er på kontoen din i løpet av 48 timer etter at gullet ditt er mottatt. 

1. Bestill en gratis Gullpakke her, så sendes Gullpakken hjem til deg med posten.

2. Legg gullgjenstandene dine i Gullpakken som du sender portofritt til Gulladam. Sendingen er forsikret for 100 000 kroner.

3. Vi utbetaler pengene til deg innen 48 timer etter at vi har mottatt gullet. Dersom du ikke skulle være fornøyd, har du 14 dagers angrefrist.

 Selg gullet ditt her.

Kommentarer er stengt.