Slik sparer du tusenvis på forsikringene

I 2013 byttet over 400.000 nordmenn sine forsikringer til et annet selskap, ofte med store besparelser og bedre vilkår.

Vårt beste råd er å innhente tilbud fra flere aktører – det kan spare deg for flere tusen kroner i året!

Hvis du ønsker å innhente tilbud fra flere selskaper på en gang er dette ofte en tidkrevende prosess. Heldigvis finnes det nøytrale aktører i Norge som gjør dette for deg – og det beste av alt er at det er helt gratis. Bakgrunnen for at prisforskjellene kan være så store er at forsikringsselskapene spesialiserer seg på forskjellige personer man forsikrer, og tilbyr forskjellige løsninger til forskjellige kunder.

TotalAnbud.no er Norges største anbudstjeneste for forsikring. Bare i fjor innhentet over 30.000 nordmenn tilbud gjennom denne populære tjenesten, ofte med store besparelser.

totalanbud_artikkelbilde

Det er enklere enn du tror

Det er både enkelt og gratis å bytte til et annet forsikringsselskap. Ditt nye selskap gjør hele flyttejobben for deg uten at du trenger å løfte en finger.

Hos TotalAnbud.no fyller du enkelt inn litt informasjon om hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og innen et par virkedager har du flere gode tilbud som du kan ta stilling til. Tilbudene du får er helt uforpliktende – og tjenesten er 100 prosent gratis.

Gjør som 30.000 andre

Gjør som 30.000 andre, innhent tilbud på dine forsikringer og se hvor mye du kan spare.

Klikk her for å innhente tilbud på dine forsikringer.

 

 

 

Kommentarer er stengt.