– Superfornøyd med nye markiser

Nå er det slutt på solproblemene hjemme hos Trygve Fiskum i Sandefjord.

Trygve Fiskum og resten av familien var plaget av at sola stod rett inn gjennom vinduene på godværsdager. Det skapte både sjenerende lys og for høy temperatur i stua og på kjøkkenet.

Familien fra Sandefjord innså at de trengte en form for solskjerming og tok derfor kontakt med flere leverandører, både lokale og Oslo-baserte, for å sjekke priser og få tips om egnede produkter.

– Veldig bra oppfølging
Selv om pris var en viktig faktor for Fiskum, endte familien til slutt opp med vindusmarkiser fra et firma som ga et tilbud som var litt dyrere enn det billigste.

– Oppfølgingen fra Sesons Markiser var veldig bra. Konsulenten deres hev seg i bilen og reiste ned til Sandefjord. Han tok mål og viste frem farger og ulike typer produkter. De hadde litt mer å vise frem enn de andre, og det hele var veldig oversiktlig, forteller Fiskum.

Klikk her for gratis befaring på solskjerming i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold

– Kommer til å bruke Sesons Markiser igjen
Familien har nå vindusmarkiser på tre dobbeltvinduer, og sol- og temperaturproblemene er en saga blott. Fiskum forteller at de er strålende fornøyd med både servicen, monteringen, kvaliteten og prisen.

– Det kom ingen skjulte overraskelser på sluttsummen, og vi kan trygt anbefale Sesons Markiser til andre som trenger solskjerming, fortsetter Fiskum, som selv kommer til å bruke firmaet igjen i 2018.

– Til sommeren har vi planer om å kjøpe en pergola til hagen. Den kjøper vi fra Sesons Markiser, avslutter Fiskum.

Alle bildene i saken viser boliger med solskjerming fra Sesons Markiser.

I juni har Sesons Markiser en best pris-garanti på alle utvendige produkter. De tilbyr gratis og uforpliktende befaring på hele Østlandet.

Derfor er befaring er viktig
Sesons Markiser holder til på Lørenskog og har mer enn 30 års erfaring innen solskjerming. Alle produkter er produsert for norske forhold, og firmaet har egen produksjon.

– Dette sikrer at vi har mulighet til å påvirke hele verdikjeden. Spesielt synlig blir dette når vi gjør feil, som vi dessverre må innrømme at kan skje. Her er policyen at når vi for eksempel har tatt et feilmål, blir det ikke en ny, full leveringstid. Vi slipper det vi har i hendene for å hjelpe kunden med en gang, sier salgssjef Andre N. Kruse i Sesons Markiser.

Kruse understreker at det er viktig å ha befaringer før man bestiller solskjerming for å sikre at måltaking og oppheng blir riktig. Sesons Markiser har befaringer i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold, men ikke resten av landet.

– Det første vi gjør på befaring er å ta en behovsanalyse rundt de forskjellige behovene og ønskene kunden har. Behovsanalysen baserer seg ofte på om det er lys eller varme som er utfordringen, eller rett og slett om det er snakk om å løfte boligen interiørmessig.

Etter at analysen er gjennomført tar konsulenten fra Sesons Markiser mål, som regel for flere typer løsninger.

– Det er først etter at vi har tatt mål at vi kan begynne å se skikkelig på hvilke mulige løsninger som finnes og eventuelle begrensninger. Etter at kunden lander på en modell og løsning, går vi sammen og finner riktige farger. Man går også dypere i materien og tar for seg hvilke tekniske kvaliteter som finnes i tekstilen, for eksempel transmisjon av lys, isoleringsevne og liknende.

En slik befaring sikrer at du får en garanti for at solskjermingen blir sømtilpasset akkurat ditt vindu.

– Våre konsulenter er eksperter på å se hva som blir den beste løsningen og vil gi råd for løsning. Dette er en fin sikkerhet for våre kunder.  Alle våre befaringer er både både gratis og uforpliktende, understreker Kruse.

Få gratis befaring og 60 prosent avslag på all elektronikk i august (motorer, sensorer og fjernkontroller)

– Bestill tidlig i år
Våren og sommeren er høysesong for solskjermingsbransjen, og det lønner seg derfor å være tidlig ute med bestillingen for å unngå lang leveringstid.

– Det blir spesielt viktig å være tidlig ute i år siden våren er sen og det er fare for at det vil hope seg opp med bestillinger når «alle» plutselig har behov for solskjerming.

Kruse anbefaler å ta kontakt med flere aktører for befaring.

– Det kan være veldig store prisforskjeller på relativt like produkter. Vi kjører prisgaranti på all utvendig solskjerming slik at våre kunder skal være trygge på at vi holder gode priser på kvalitetsprodukter.

Klikk her for gratis befaring på solskjerming i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold

Kommentarer er stengt.