Slik skremmer du vekk påsketyven

Unngå innbrudd i påskeferien med noen  helt enkle steg.

Ferietid er høysesong for innbruddstyvene, så dersom du ikke har gjort det tidligere er det lurt å sikre boligen din nå før du tar påskeferie.

Slik skremmer du tyven

Hvis du ikke har installert boligalarm kan det være lurt å ta noen forhåndsregler før du drar på ferie. Det finnes flere ting du kan gjøre for at huset ditt ikke skal virke forlatt:

  • La noe lys stå på
  • La gjerne kaffekoppen stå framme
  • Få postkontoret til å oppbevare posten din eller få naboen til å ta den inn for deg
  • Ikke skriv på sosiale medier at du er bortreist
  • La ikke verdisaker som smykker, pc, fotoutstyr og penger ligge synlig fremme.

Her får du tilbud og informasjon om boligalarmer til ditt behov.

alarm

Det aller sikreste

Det beste du kan gjøre for å holde hjemmet ditt i sikkerhet er selvsagt å installere en innbruddsalarm. Det finnes mange aktører på markedet, så det gjelder å finne den løsningen som passer best for deg og din bolig.

Har du husdyr bør du ha en alarm med skallsikring. Har du en familie med barn kan det være lurt å velge en alarm som slås på og av ved hjelp av en kodebrikke.  Ønsker du selv å bli direkte varslet ved et innbruddsforsøk eller vil du at alarmen skal gå til en bemannet alarmsentral?

Det finnes en rekke alternativer å velge mellom. Hos Tjenestetorget.no vil forskjellige alarmleverandører konkurrere om å gi deg den beste prisen på den alarmen som passer ditt behov best. Her kan du sammenligne tilbud, finne den beste boligalarmen og spare penger.

Få mer informasjon og et uforpliktende tilbud her. 

 

 

Kommentarer er stengt.