– Velg bort dyre lån og lånekostnader

Denne gratistjenesten har hjulpet mange nordmenn både med lån og bedre lånekostnader.

Det vrimler av nettsider som tilbyr forbrukslån og låneguider. Ikke alle er dessverre like profesjonelle, og det er ikke lett å luke bort aktørene som tilbyr dårlige vilkår og gir useriøse tips.

Derfor er det godt at det finnes tjenester som Eminentor. Selskapet formidler søknaden din til flere store og små banker og sjekker den laveste renten på markedet på dine vegne, helt kostnadsfritt.

– Flere og flere lånetakere har en profil som tyder på at de har lånt litt her og der. For mange blir det en større og større belastning for hvert nytt lån og man føler seg maktesløs idet man innser at endene ikke lenger møtes. En stor andel av våre kunder hadde det sånn før de kom til Eminentor og søkte om å refinansiere sine smålån og kredittkortgjeld. Idag har de lavere lånekostnader i måneden, bedre hverdagsøkonomi, kontroll og glede, forteller administrerende direktør Ahtesham Virk i Eminentor.

Slik fungerer Eminentor

Gjennom samarbeid med flere ledende banker, lykkes Eminentor å finne en bedre låneløsning for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut én lånesøknad. Eminentor sender din søknad til ulike banker og innhenter de billigste og de beste lånetilbudene som du enkelt kan sjekke på din personlige Min Side. Du sparer tid og penger, og kan sammenligne rentene og vilkårene fra ulike banker og vurdere banktilbudet som passer best for din privatøkonomi. Tilbudene får du fortløpende.

– Gratistjenesten fra Eminentor innebærer bare fordeler for deg som kunde. Vi sender din søknad til 6 banker i Norge som «slåss» for å ha deg som kunde. Du mottar banktilbudene på din personlige kodesikrede MinSide hvor du kan sammenlikne tilbudene, og velge den banken som passer deg best, forklarer Virk.

Du velger det beste lånetilbudet og signerer gjeldsbrevet digitalt med BankID. Deretter overfører bankene pengene til din konto. Du får bedre råd trygt og ukomplisert!

Setter kunden i sentrum

Eminentor gjør sitt beste for å være din støttespiller under hele søknadsprosessen. Du blir derfor kontaktet av en dyktig kundekonsulent som hjelper deg kostnad med råd og tips hele veien.

– Vi setter kunden i sentrum, og jobber aktivt med å kvalitetssikre alle kontaktpunkter i søknadsprosessen. Vi sier aldri NEI til en tjenesterelatert henvendelse fra en kunde. Du kan for eksempel få hjelp med å fylle ut lånesøknaden sin på telefon, chat eller mail, eller å elektronisk laste ned dokumentasjon fra Altinn. For oss er det viktig at du som kunde opplever at du er i trygge hender. På grunn av vår ekstreme kundefokus får vi veldig god feedback fra kundene og det synes vi er svært hyggelig, legger Virk til.

Velge bort dyre lån og spare penger

– Eminentor skaper muligheten til å velge forbrukslån med lavest mulig rente – og friheten til å velge bort dyre lån og lånekostnader, avslutter Virk.

Hos Eminentor kan du søke uforpliktende om lån på inntil 500 000 kr, velge inntil 15 års nedbetalingstid og 3 avdragsfrie år. Renten settes individuelt fra 6,99% nom. rente. Det kan potensielt være 1000-lapper å spare i måneden ved å fylle ut én søknad, lene seg tilbake og la Eminentor gjøre resten av jobben.

Her kan du søke om lån hos Eminentor

Kostnadsfritt og uforpliktende å søke

Det er kostnadsfritt å benytte tjenestene til Eminentor – ingen skjulte avgifter, ingen rentepåslag eller ekstra gebyrer. Når du søker hos Eminentor blir du vurdert på samme måte av banken som når du vender deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og få tilbud, og du bestemmer selv om du vil inngå avtale med banken eller ei.

Flere fornøyde kunder

Låneformidleren Eminentor har allerede hjulpet flere nordmenn som er veldig fornøyde med responsen de har fått.

– Jeg sparte over 1000 kroner i måneden ved å kvitte meg med kredittkort. Tusen takk! – Karl Nilsen

– Eminentor responderte raskt på låneforespørselen, og resten av prosessen forløp uten forsinkelser. Jeg har ingenting å utsette på Eminentor så langt. – Gunnar Haraldsen

– Jeg takker så hjertelig for deres hjelp! Nå kommer jeg kunne betale min husleie (el, vann) uten problemer. Dere har haft en veldig forståelse for meg og jeg er dypt takknemlig for deres hjelp!- Torbjørn Børresen

Låneeksempel: Nominell rente 6,99%,  effektiv rente 8,69%., 65 000 kr o/5 år, etableringsgebyr 950 kr, totalt:  91 368 kr. 

Du kan lese mer om Eminentor her

 

Kommentarer er stengt.