Bestill ferien nå, betal når du vil

Mangler du penger til årets sommerferie?

453437343

Man skal ikke bruke ferien til å tenke på lånet som må betales ned, den skal bare nytes.

Noen ganger har man behov for litt ekstra midler. Kanskje har du nettopp betalt en ekstra stor regning, hatt bilen på verksted eller fått baksmell på skatten? Eller kanskje du har hatt andre store utgifter som gjør at du ikke har penger til den ferien som dere har planlagt så lenge.

Heldigvis finnes det lys i enden av tunnelen. Nå har Komplett Group, som står bak nettsuksesser som Komplett.no, MPX.no og Blush.no lansert en helt ny nettbank som gir deg Norges mest unike forbrukslån.

Norges laveste månedsbeløp

Med Fleksibelt lån fra Komplett Bank kan du låne opp til 400 000 kroner enten det er til sommerferien, oppussingen eller svømmebasseng i hagen. Ingen legger seg opp i hva du skal bruke pengene til, og du kan betale tilbake lånet akkurat når du ønsker og har mulighet til det. Trenger du mer penger er det ikke noe problem, så lenge du holder deg innenfor den kredittrammen Komplett Bank har gitt deg.

Fleksibelt lån er prisgunstig med en nominell rente på mellom 7,9 % og 19,9 %, og ettersom du kun trenger å betale gebyr og renter, og får avdragsfrihet så lenge du vil, gir dette deg lånet med Norges laveste månedsbeløp.

Søk om Fleksibelt lån her. 

Kommentarer er stengt.