Bestill landets mest tilgjengelige bredbånd nå til halv pris.

Vær tilgjengelig døgnet rundt, året rundt med Bredbånd Alltid fra Ice.

Med bredbåndabonnementet Alltid har du en fastsatt måneds kostnad som gjør at du kan surfe døgnet rundt uten å bekymre deg for regningen. Alltid inkluderer hele 8 GB datakapasitet som kan brukes over hele Skandinavia uten ekstra kostnad, en av grunnene til at Alltid er ice.net sitt mest solgte abonnement.

Halv pris

Om du bestiller ice.net sin Alltid-løsning nå så får du tre måneder til halv pris, i tillegg til at du får en ekstra lav pris på modemet.

Skaff deg ice.net nå.

Mulighet for oppgradering

Selv vil vi si at bredbåndsløsingen Alltid har en veldig konkurransedyktig maksgrense på 8GB, så det er bare å surfe i vei. Om du likevel skulle ønske et større databehov, så er det fine muligheter for å oppgradere til hele 11GB. Siden det aldri er avtaletider på tilleggstjenester hos ice.net er det derfor ingen forpliktelser knyttet til abonnementutvidelsen. Du kan enkelt fjerne tjenesten på minside om du ikke trenger eller ønsker tilleggstjenesten mer.

Minside

På minside på ice.net vil du alltid ha tilgang til ditt eget forbruk, og enkelt kunne se hvilken deler av året du eventuelt skulle trenge å øke GB grensen på ditt bredbåndabonnement.

Minside tjenesten gjelder kun for Alltid-abonnement.

Enkleste løsningen i landet

Ice.net sier at de har markedets enkleste mobile bredbåndløsning da du slipper å tenke på å plassere SIM-kort i modemene og dermed glemme alt som har med pin- og puk-koder å gjøre. Videre så kan vi også informere om at ice.net har modemsløsninger som gjør at ikke bare den enkelte pc kan kobles til internett, men hele familien om du vil. Du kan faktisk ta med deg en egen liten trådløs sone der du til og med ikke har strømtilknytning.

Bestill ice.net til halv pris her.

 

 

 

Kommentarer er stengt.