Illustrasjonsbilde.

Frank sparte 75.000 kroner på boligsalget

Det er mange penger å spare ved å legge ut et oppdrag på Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no.


Frank Johannessen la ut et oppdrag om en meglertjeneste som innebar markedsføring og salg av en helt ny enebolig med prisantydning på 5,2 millioner kroner.

– Megleren vi var innom før vi bestemte oss for å teste MittOppdrag, ville ha mellom 130.000 og 150.000 kroner for oppdraget. Dette syntes vi var litt i meste laget, så vi fant ut at det var smart å undersøke hvilke priser konkurrentene kunne tilby.

Klikk her for å prøve MittOppdrag.no!

Mange tilbud
Etter å ha lagt ut en beskrivelse av oppdraget på MittOppdrag.no, mottok Frank mange forskjellige pristilbud. Ett av dem skilte seg spesielt ut.

– Vi endte opp med en utrolig hyggelig megler fra Exact Eiendomsmegling, som tilbød oss å gjøre jobben for 70 000 kroner.

Frank fikk altså prisen på meglerjobben halvert, og forteller at han naturlig nok er strålende fornøyd med resultatet.

Anbud på alt
Prosjektleder Thomas Granhaug i MittOppdrag.no forklarer hvor enkel tjenesten er å bruke:

– Etter å ha fylt ut et enkelt skjema på MittOppdrag.no med nødvendig informasjon om hva man trenger hjelp til, kan man lene seg tilbake i godstolen og vente på at tilbudene skal strømme inn. Det kan lønne seg å beskrive størrrelsen på prosjektet – antall gjester til selskapslokaler, antall kvadratmeter som skal flislegges etc, forteller Granhaug.

– Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får, er forpliktende, legger Granhaug til.

– Mange bruker MittOppdrag til å finne en god og billig snekker, regnskapsfører, advokat eller webdesigner. Også catering og festlokaler er det mange som ønsker hjelp til. Og er du på flyttefot, er det mye penger å spare på å sette transportjobben på anbud.

Det er altså bare fantasien som setter grenser for hvilke type oppdrag du kan sette ut på anbud.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Klikk her for å prøve MittOppdrag.no!

Har du et kredittkort som passer til dine behov? Sjekk hvilke fordeler du kan få med kortene i listen under.

Kommentarer er stengt.