Her er forbrukslånet med størst fleksibilitet

Nå kan du låne inntil 400 000 uten sikkerhet og med avdragsfrihet så lenge du vil.

Bruk pengene til hva du vil

Noen ganger har man behov for ekstra penger enten man ønsker å ta med familien på drømmeferien, pusse opp huset, bygge anneks på hytta eller unne seg noe kostbart man har ønsket seg lenge. I en vanlig bank må man stort sett oppgi grunnen for lånet når man leverer inn en lånesøknad, men søker du om et fleksibelt lån hos Komplett Bank kan du bruke pengene til hva du ønsker uten at banken legger seg opp i det.

hytte

Med fleksibelt lån kan du pusse opp hytta allerede i sommer, men betale neste år.

Nedbetal når du vil

Som navnet tilsier gir et Fleksibelt lån hos Komplett Bank deg større frihet. Lånet kan betales ned når du selv har lyst og mulighet til det, i tillegg kan du ta ut mer penger på lånet ved behov bare du holder deg innenfor den gitte lånerammen. Du må selvsagt betale gebyr og renter hver måned, men kombinasjonen av gunstige rentevilkår og det at du selv bestemmer når du betaler avdrag, gjør at du kan få markedets laveste månedsbeløp med et Fleksibelt lån hos Komplett Bank.

Fortsetter suksessen

Komplettbank.no er  det siste tilskuddet til den suksessfulle Komplett Group som har gjort det stort på salg av elektronikk, bildeler og skjønnhetsprodukter på nett. Nå skal Komplett Group også revolusjonere lånemarkedet med sitt fleksible lån, og samtidig gjøre det både raskt og enkelt for deg som kunde. Når du søker om et Fleksibelt lån vil du umiddelbart få et uforpliktende tilbud slik at du slipper å vente på pengene som du kanskje trenger nå.

Søk om Fleksibelt lån her. 

Kommentarer er stengt.