Hold varmen med markedets billigste spotprisavtale

Det er mye penger å spare på å sikre seg den billigste spotprisavtalen nå.

Så har kulden kommet og strømmåleren i boligen din har mest sannsynlig fått opp farten. Og det er lite du kan gjøre for å stoppe den, annet enn å skru ned på forbruket.

Her kan du bytte gratis til spotpris nå!

Vinneren siste ti år

Da gjelder det i hvert fall å sikre seg et rimelig strømabonnement. I følge Statistisk Sentralbyrå så har strøm til innkjøpspris eller spotpris vært det billigste gjennom de siste ti årene, slik at dette over tid er den rimeligste avtaleformen du kan velge.

En av de ledende og mest kjente strømleverandørene på markedet, som nå har den billigste spotprisavtalen, er Agva Kraft. De tilbyr deg nå muligheten til å bytte til spotprisavtale helt gratis, slik at du også kan sikre deg billig strøm.

Selve prosessen tar ikke mer enn 30 sekunder, og avtalen har ingen bindingstid slik at du står fritt til å bytte igjen dersom du ikke skulle være fornøyd. Men billigere spotpris enn dette er det altså ikke mulig å få.

Prisledende strøm til spotpris

Innkjøpsprisen, eller spotprisen, er altså det Agva Kraft og alle andre kraftselskaper kjøper inn strømmen for til enhver tid. Spotprisen endrer seg daglig, og det har altså ifølge Statistisk Sentralbyrå vært den rimeligste avtaleformen de siste 10 år.

Alt du trenger å gjøre for å sikre deg billig strøm videre i vinter er å bytte til en spotprisavtale i dag.

Ute etter å spare penger på strøm? Her kan du bytte til spotpris nå, helt gratis!

Agva-strøm
Kommentarer er stengt.