Så lett kan du låne kr 20 000 – 100 000 NOK

Det finnes løsninger på de aller fleste problemer.

Noen ganger kan det være nødvendig med ekstra tilførsel av midler, fordi man skal feire et jubileum, ønsker å dra på en etterlengtet ferie, har behov for en ny PC i familien, må dekke utgifter til lege/tannlege e.l.

skiferie-alpene

Utbetales etter 5 dager
Collector Credit AB et svensk finensforetak som ble grunnlagt i 1999, som tilbyr lån til private aktører lån fra 20 000 til 100 000 NOK, samt bedrifter.

Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til og hvor fort du vil nedbetale lånet (2-10 år). Og pengene  – de utbetales deg ca. 5 dager etter godkjent søknad.

Lånet har ellers en fast nomiell rente som er individuell på 14,5% – 19,5%, det tilkommer et etableringsgebyr som blir fratrukket et innvilget lånebeløp, samt et fakturagebyr på kr 50 pr. faktura.

«Eks. 65000kr i 5år eff rente 17,76% etab. 750kr, tot. 95510 kr.»

Betingelser
Alle kan selvfølgelig søke om å få låne penger hos Collector, men følgende krav må være oppfylt for at lånet skal kunne bli godkjent:

  • Du må være minst 20 år
  • Du må ha fast inntekt fra jobb eller pensjon
  • Ingen betalningsanmerkninger
  • Inntekten din før skatt må være på minst 120 000 kroner i året
  • Du må ha folkeregistrert adresse i Norge

Få lån på 1-2-3
Og så lett kan du sende inn din søknad:

  1. Du søker direkte via vår hjemmeside og får svar i løpet av et par minutter. Når din søknad foreløpig godkjennes skapes et dokument som inneholder ditt gjeldsbrev.
  2. Åpne dokumentet, skriv ut og skriv under med ditt navn. Send deretter det signerte dokumentet til oss uten kostnad. Om du ikke har tilgang til skriver sender vi gjeldsbrevet til deg via post.
  3. Du signerer brevet og returnerer det til oss i den vedlagte svarskonvolutten.
  4. Når vi har mottatt det undertegnede gjeldsbrevet bør du ha utbetalingskortet i løpet av fem dager etter at din søknad er godkjent her hos oss.

Lurer du på hva hvordan nedbetalingen ser ut? Klikk her for å regne ut din månedlige lånekostnad:

lnekostnad
Kommentarer er stengt.