Slik finner du riktig forbrukslån

Denne uavhengige oversikten trikser ikke med oppføringene.

Nettet oversvømmes av lister over forbrukslån, og det er vanskelig å orientere seg i jungelen av tilbud og mer eller mindre seriøse oversikter.

Det de fleste ikke vet er at mange av listene ikke er sortert etter nøytrale kriterier, men etter hvor mye de ulike tilbyderne av forbrukslån betaler oversiktsaktørene i provisjon.

Nå er det endelig kommet en forbrukslånsoversikt som presenterer forbrukslånene etter kriterier som tjener brukerne best mulig.

Nettavisen Lånehjelpen har som ambisjon å gi en nyttig, uavhengig og oversiktlig oversikt alle forbrukslåntilbud som er tilgjengelige i Norge.

Forbrukslånoversikten.no er det mulig å sortere lånene etter priser, renter og gebyrer for å gjøre det lettere å finne det forbrukslånet passer den enkelte bruker best.

Brukerne kan også gi rating på hvert lån, noe som er et nyttig verktøy for å finne riktig forbrukslån.

For å gjøre tjenesten mest mulig ryddig, er forbrukslånstilbudene delt inn i tre ulike kategorier, smålån, forbrukslån og tilbud fra flere banker.

Dersom du finner et forbrukslån som passer for deg, kan du søke på lånet umiddelbart ved å klikke deg videre fra Nettavisen Lånehjelpen.

Forbrukslånoversikten.no har Mediehuset Nettavisen som kommersiell samarbeidspartner.

Her finner du Nettavisen Lånehjelpen

Liste over de beste kredittkortene
Hvis du ønsker å sammenlikne kredittkort for å finne de beste kortene på markedet, er Nettavisen Kredittkort en tilsvarende tjeneste som Nettavisen Lånehjelpen.

Mange nordmenn velger å ha et kredittkort ved siden av sitt vanlige betalingskort. Tidligere var den eneste kredittkortfordelen at man fikk litt ekstra penger i bakhånd, men de siste årene har stadig flere fordeler blitt lagt til kredittkortene.

Det er ikke lenger uvanlig at kredittkortet ditt tilbyr enten reiseforsikring, rabatt ved diverse kjøp, andre tilbud, eller en kombinasjon av de tre.

Nettavisen Kredittkort kan du lese hva de ulike kredittkortene tilbyr, og det er enkelt å sammenlikne kortene.

Du kan også bruke Nettavisen Kredittkort til å bestille kort som passer dine behov.

Les også: Finn best bredbånd der du bor

 

 

Kommentarer er stengt.