Slik selger du boligen i et nedkjølt marked

Nå som boligmarkedet begynner å roe seg, er det viktigere enn noen gang å ha en eiendomsmegler som jobber for at du skal få høyest pris.

I løpet av de siste årene har prisen på eiendom skutt i været over hele Norge, og de fleste eiendommer ble solgt over takst. I 2017 har imidlertid boligmarkedet blitt kjølt ned kraftig, og det er lite sannsynlig at prisfesten skal fortsette de neste årene.

Det er derfor viktigere enn på lenge at den eiendomsmegleren du velger, kan sakene sine. Hjelp til å nå de riktige kjøperne og få i gang budrunden kan bety flere hundre tusen i forskjell. Ved å bruke Eiendomsmegler.no får du tilbud fra flere lokale eiendomsmeglere som konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet.

Prøv nå: Innhent tilbud på salg av bolig/fritidseiendom

Anbefales av Forbrukerrådet
Forbrukerrådet oppfordrer boligselgere til å hente inn tilbud fra flere meglere når man skal selge en eiendom. Eiendomsmegler.no gjør dette lettvint og gratis. Å be om tilbud er selvfølgelig uforpliktende.

Etter å ha fylt ut skjemaet på Eiendomsmegler.no, kan du lene deg tilbake med en god kopp te og vente på at anbudene renner inn. Inntil fem eiendomsmeglere kan komme med tilbud, og de vet de gjør det i konkurranse med andre. Dermed kan du være trygg på å få konkurransedyktige vilkår.

Gjør som over 23 000 andre
Siden oppstarten i 2014 har 23 480 nordmenn funnet megler gjennom Eiendomsmegler.no, og så å si alle norske meglerkjeder er representert på tjenesten.

Les mer på Eiendomsmegler.no

Slik velger du eiendomsmegler

Les også: Finn best bredbånd der du bor

Kommentarer er stengt.