Superbredbåndet som gir deg stabilt nett og høy hastighet

… uansett hvor du bor.

Bredbåndstilbudet kan gjerne være mangelfullt i Distrikts-Norge, da er det fint at du har selskaper som vil at nordmenn skal ha frihet til å velge hvor de vil bo og drive forretningsvirksomhet.  Breiband.no jobber for at alle skal få bredbånd, og med satellittbredbånd kan du få internett med superdekning enten du bor innerst i en fjord, oppå et fjell eller langt inni skogen.

Bredbånd fra verdensrommet

Med satellittbredbånd trenger du en paraboltallerken med parabolhode og modem, som blir levert av Breiband.no. Du har kanskje hatt TV via parabol tidligere, og kanskje har du også dårlige erfaringer med både montering og bildekvalitet? Med satellittbredbånd fra Breiband.no er det enkelt å sette opp utstyret selv, men du kan selvsagt bestille med montering. Og dårlig dekning er det ikke – med dette utstyret får du høyhastighets bredbånd via satellitt i verdensrommet. Hastigheten er på hele 20/6 Mbit/s. Så når du først har fått parabolen opp på veggen skal du ha gode signaler og stabilt internett uavhengig av vær og vind, og av hvor mange som bruker nettet samtidig.

Bredbåndet får du gjennom satellitten KA-SAT som dekker hele Norge, og nesten hver eneste husstand i landet kan få satellittbredbånd. Ønsker du å sjekke dekning før du bestiller, kan du for sikkerhets skyld laste ned dekningsappen ved å søke på Breiband.no i Apple Store eller  Google Play.

netavisen_v1

Hjemme eller på hytta

Bor du på et sted der du ikke får fibernett eller mobilnett, er satellittbredbånd det beste alternativet. Produktet er også genialt å ha på hytta, men det er like bra å ha hjemme. Hastigheten er så god at alle i husstanden kan benytte seg av store nettjenester samtidig. Satellittbredbånd fra Breiband.no koster fra 299 kroner i måneden avhengig av hvor mye datatrafikk du trenger. Du kan velge trafikkmengde på mellom 2 og 100 GB per måned. For deg som ikke ønsker noen begrensninger på datatrafikken er abonnementet Fri bruk det beste alternativet. Og for at du skal få det du har blitt lovet får du også en testperiode på 30 dager. Er du ikke fornøyd kan du returnere pakken.

Breiband.no har også andre bredbåndsprodukter som 5G til hytta eller hjemme.

Bestill satellittbredbånd her. 

 

Kommentarer er stengt.