Slik unngår du høye strømutgifter

Det kan være smart å ta grep nå.

Jo før jo bedre kan man trygt si om det å bytte til den gunstigste strømavtalen. For er du ikke bevisst flyr tusenlappene fort når varmen skrus på.

lunt

En lun innetemperatur kan du holde med god samvittighet når du har markedets billigste strømavtale.

Troner øverst på listen

Helt siden våren 2012 har Telinets spotpristilbud tronet øverst på Konkurransetilsynets liste over de billigste avtalene, og er absolutt et gunstig tilbud for deg som er ute etter billig strøm.

– Strømkundene har blitt mer prisbevisste, de er lei av å betale for mye for strømmen og bytter til de billigste aktørene på Konkurransetilsynets oversikt, sier administrerende direktør i Telinet Energi, Finn Erik Arctander, som opplever at tusenvis av nye kunder hver måned.

Klikk her for å bestille Telinets spottilbud umiddelbart

 

Dyrt i våres

I våres ble det svært dyrt for de som ikke hadde byttet til den rimeligste leverandøren, fordi snøsmeltingen kom så sent og magasinene ble ikke fylt opp.

“Innkjøpsprisen er faktisk 10 prosent over nivået som var i januar i år”, sa Arctander da.”

Strømprisen var altså rekordhøy til april å være, med en innkjøpspris som var nesten 60 prosent høyere enn på samme tid i 2012.

Kundeservice hos Telinet hjelper deg med å få byttet strømleverandør.

Kundeservice hos Telinet hjelper deg med å få markedets rimeligste strømavtale.

 

Hvorfor spotavtale?

Har du anledning til å bytte leverandør og spare penger? Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at du får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler, mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til spot-/innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Det beste av alt

Telinets administrerende direktør er stolt over at spotpristilbudet troner øverst på Konkurransetilsynets oversikt.

Og i tillegg får du ved å velge Telinet Energi 100 prosent fornybar energi, noe miljøorganisasjonene anbefaler.

– Dette er strømavtalenes kinderegg. Du får avtaletypen ekspertene anbefaler, spotprisen på toppen av Konkurransetilsynets liste og fornybar energi inkludert i prisen. Bedre blir det vel ikke, sier den glade strømtilbyderen.

Enkelt og gratis å bytte

Har du lyst til å sikre deg billig strøm? Det koster deg ingenting å bytte til Telinet Energi, og de tar seg også av hele jobben med å overføre deg fra tidligere strømleverandør.

Klikk her for å bestille Telinets spottilbud

Kommentarer er stengt.