Steinsprutskade? Da bør du reparere ruta umiddelbart

Dersom ruta sprekker, vil det koste deg 2000 kroner.

Har frontruta blitt skadet i vinter? Da bør du lese videre.

Forsikringsselskapet ditt dekker kostnaden for reparasjon av steinsprutskader såfremt du har kasko eller delkasko.  Men dersom skaden forverres slik at hele ruta må skiftes, må du betale en egenandel – normalt på 2000 kroner.

Selv en liten steinsprutskade kan utvikle seg til et så stort problem at ruta må skiftes dersom det går for lang tid før den repareres. Hvis frontruta har sprukket, har flere enn tre steinsprutskader, eller skaden er plassert mindre enn fem centimeter fra kanten av vinduet, må frontruten byttes.

Bestill time for reparasjon av steinsprutskade eller ruteskift her og nå!

Hurtigruta Carglass® utfører alt av glasskader til konkurransedyktige priser.

Klar på 45 minutter
Mange utsetter steinsprutreparasjonene fordi de tenker at det er et ork å ta bilen på verksted i en hektisk hverdag. Det problemet trenger du ikke å bekymre deg over dersom du velger den landsdekkende kjeden Hurtigruta Carglass®.

Hurtigruta Carglass® har spesialisert seg på rask reparasjon av steinsprutskader, og normalt kan du kjøre av gårde igjen 45 minutter etter at du leverte inn bilen. I tillegg tilbyr Hurtigruta Carglass® utlån av bil eller el-sykkel dersom du ikke har mulighet til å vente på verkstedet.

Les også: Endelig en forsikring tilpasset elbiler

Trenger ikke å kontakte forsikringsselskapet
Hurtigruta Carglass® har tett samarbeid med de fleste av de store forsikringsselskapene i Norge. Dersom du har steinsprutskade på ruta, er det bare å bestille en time online. Hurtigruta Carglass® ordner alt av papirarbeid i forbindelse med forsikringen.

Hvis du må betale noe, trenger du likevel ikke å kontakte forsikringsselskapet ettersom Hurtigruta Carglass® også har oppgaven med å ta betaling direkte fra kunden.

Bestill time for reparasjon av steinsprutskade eller ruteskift hos Hurtigruta!

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til din bolig

Strøm.no: Her får du strømselskapenes beste tilbud

Kommentarer er stengt.