Tribe revolusjonerer forsikringsbransjen

Nå er det kommet en forsikringsaktør med prisgaranti og vennerabatt.

De tradisjonelle forsikringsselskapene belønner ikke lojale kunder, men øker ofte prisen hvert år. Eksperter på personlig økonomi anbefaler derfor at man jevnlig sjekker om man har en konkurransedyktig avtale.

Tribe Venneforsikring er et nytt selskap som utfordrer de dyre aktørene i landet gjennom sitt unike vennekonsept og smarte tekniske løsninger.

– For dem med ærlige og redelige venner er konseptet vårt genialt. For hver venn som er skadefri i ett år, oppnås fem prosent rabatt. Det betyr at du kan få opptil 50 prosent rabatt på forsikringen din, sier gründer og administrerende direktør i Tribe Venneforsikring, Rune Brunborg.

Les mer om Tribe og flytt forsikringene dine på under ett minutt her!

Prisgaranti og elbilforsikring

Tribe er også den eneste aktøren i det norske markedet som garanterer bedre pris og minst like gode vilkår som i de store selskapene.

Administrerende direktør Rune Brunborg er stolt av å være den første aktøren i Norge som tilbyr forsikring for elbiler.

Brunborg understreker at det er fullt mulig å få prisgaranti i Tribe uten å aktivisere vennerabatten.

– Dessuten vil vi heller ikke øke prisene betydelig på sikt slik mange av de store og grådige forsikringsselskapene gjør, forteller Brunborg.

I sommer lanserte Tribe landets første forsikringstilbud for elbiler og ladbare hybridbiler. Les mer om denne forsikringen her.

Flyttet forsikringene på under ett minutt

Vadim Dørum (41) fra Oslo flyttet nylig bil-, innbo- og ulykkesforsikring til Tribe Venneforsikring. Han er svært fornøyd med sin nye forsikringsleverandør.

– Ettersom det var over to år siden jeg hadde byttet selskap, ville jeg prøve Tribe. De har en ny og oversiktlig måte å flytte forsikringer på, sier Dørum.

Tribe har matchet prisen han hadde hos det forrige selskapet, og Dørum regner med å spare bra med penger når flere venner bytter til Tribe.

Det er svært enkelt å flytte forsikringene til Tribe.

– Jeg kommer til å invitere venner i månedene fremover som kommer til å gi meg rabatter, fortsetter han.

Det er ikke bare vennekonseptet og prisgarantien som var avgjørende for Dørums valg av nytt forsikringsselskap. Han har også latt seg imponere av Tribes tekniske løsninger, som gjør det mulig å flytte alle forsikringene dine på under ett minutt. Årsaken er at Tribe henter informasjon om dine gamle forsikring automatisk.

– Tribe har et moderne og rent grensesnitt på sine nettsider der de kan kommunisere elektronisk med de andre forsikringsselskapene. De har en solid teknisk plattform som i skrivende stund byr på mer effektive prosesser enn konkurrentene, avslutter han.

Vil du også ha billigere forsikring? Bytt til Tribe her og nå!

Derfor kan Tribe tilby billigere forsikring

Venneforsikring gir mulighet for å gi lavere pris til de kundene som er bedre risikoer enn andre. I dag er det vanskelig for de tradisjonelle forsikringsselskapene å finne disse kundene.

De kan vite litt om oss ut fra hvor vi bor og hvilken bil vi kjører, men vennene mine vet mye mer om meg enn det forsikringsselskapene gjør.

– Denne ulikheten i informasjon kan vi bruke til å gi deg og dine ansvarlige kunder halv pris i forhold til vanlige kunder, forklarer administrerende direktør Rune Brunborg, som spår at forskjellene i markedet kommer til å bli større og større.

– Våre kunder hjelper oss å få inn bedre kunder. Dette gjør at vi kan bedre service og priser ytterligere til våre kunder, mens de tradisjonelle selskapene sitter igjen med dårligere og dårligere gjennomsnittskunder og må øke prisen ytterligere.

Johnsrud Sundby på eiersiden

Tribe Venneforsikring ble startet i mars 2016 av erfarne gründere med bakgrunn fra Finn.no og forsikringsbransjen. Selskapet tilbyr alle produkter innenfor skadeforsikring til privatkunder; bil, bolig, helse, barn, dyr, reise, MC og verdigjenstander.

I juli 2017 ble langrennsesset Martin Johnsrud Sundby medeier i selskapet.

Toppbildet: Administrerende direktør Rune Brunborg og daglig leder Henrik Sjølie.

Les mer om Tribe og flytt forsikringene dine på under ett minutt her!

 Kommentarer er stengt.