Behov for litt ekstra julepenger?

Noen ganger kan det være vanskelig å få pengene til å strekke til.

Av og til trenger vi tilgang på litt ekstra penger, som rundt juletider når man kanskje både skal glede familien med litt ekstra under treet, og samtidig har lyst til å unne seg selv en etterlengtet solferie.

Men det er ikke alle forunt å ha tilgang på mye penger på en gang. Og derfor er det flott at man har muligheten til å ta opp et lite lån når man trenger det, så lenge man passer på å forholde seg til betingelsene og betale ned når man skal.

Syden-Komplett-bank-laan

Her kan du søke om lån med Komplett Bank i dag

Opptil 400 000 til disposisjon
Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet. Her kan du låne inntil 400 000 som du kan disponere som du vil, enten det er til julegaver, soltur til Thailand eller til oppussing av bolig.

Komplett Bank ble etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfondet. De har fokus på å tilby den mest fleksible forbrukskreditten i markedet, og arbeider hardt for at du som kunde skal være fornøyd.

Markedets laveste månedsbeløp
Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank har du altså en låneramme på inntil 400 000 kr til disposisjon. Det eneste krav Komplett Bank stiller er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler renter og gebyr hver måned. Det, i kombinasjon med gunstig rente, gir deg markedets laveste månedsbeløp!

Lover du det har du altså muligheten til å la drømmene dine gå i oppfyllelse.

Her kan du søke om lån med Komplett Bank i dag

*Låneeksempel med mest benyttet rente ved tildelt lån på kr 65 000 over 5 år, nominell rente 14,3 % / effektiv rente 16,9 %. Etableringsgebyr kr 640, totalt: kr 94 333.

Unngå disse feilene når du tar opp forbrukslån

Kommentarer er stengt.