Billigst på strøm i Oslo

Dette strømselskapet har vært på billigtoppen i Oslo og omegn helt siden lanseringen for tre år siden.

Det har vært en lang og kald vinter mange steder i landet, noe som har ført til unormalt høye strømpriser så langt i år. Ferske tall (30. mai) viser at norske husholdninger i snitt måtte betale hele 106,4 øre per kilowattime (kWh) for strøm inkludert avgifter og nettleie i første kvartal. Så dyr har ikke strømmen vært siden 2011.

– Mai er tradisjonelt sett en billig måned. Dette året er spesielt fordi snøsmeltingen kom i gang så sent, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft.

Alltid blant de billigste på Strømpris.no
I perioder med høye strømpriser er det ekstra viktig å sjekke om man har en konkurransedyktig strømavtale. På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid se hvilke avtaler som er billigst i Oslo og omegn. En gjenganger på øverst på topplisten er Agva Kraft.

– Fra vi kom på markedet for tre år siden, har det vært viktig for oss å markere oss på prisoversiktene. Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Agva Kraft har hele tiden vært på billigtoppen, sier Arctander.

I uke 22 ligger Agva Krafts avtale Agva Spot AG på delt førsteplass på Konkurransetilsynets prisoversikt for Oslo.

Her kan du enkelt og gratis flytte strømavtalen din til Agva Spot AG 

Arctander lover at Agva Kraft kommer til å fortsette kampen mot høye strømpriser også de kommende årene.

– Agva har en lavprisfilosofi og er satt opp maksimalt kostnadseffektivt. Dermed vil vi fortsette å være en lavprisaktør på det norske markedet og presse de gamle monopolistene på pris, fortsetter Arctander.

Fastpris – gardering mot sjokkpriser
Dersom du ønsker å gardere deg mot sjokkartede strømpriser, er Agva Krafts nye produkt Fast 3 måneder et interessant alternativ. Gjennom denne avtalen forplikter Agva seg til å levere til avtalt pris uansett hvor høy innkjøpsprisen går i avtaleperioden.

– Bindingstiden på tre måneder er hovedsakelig en fordel for deg som kunde, det gjør at vi må gi denne prisen uansett hva som skjer. I vintermånedene øker forbruket markant, og særlig om vi får kalde temperaturer. I tillegg er prisen normalt både høy og usikker disse månedene, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Den faste prisen i avtaleperioden er på 29,9 øre/kWt. Etter at de tre månedene er omme, får man en normal spotprisavtale, helt uten binding

– Her får du en sjeldent god anledning til å kun sikre de dyreste månedene, og det til en svært gunstig pris, avslutter Arctander.

Les mer om Agva Fast 3 måneder eller bestill avtalen her

Bestill Agva Spot AG – nummer 1 på Strømpris.no 

*10.000 kWh. Nettleien (som er lik uansett hvilket strømselskap du har) er ikke inkludert i priseksemeplet.

Kommentarer er stengt.