Bli med på gruppeanbud og få kvantumsrabatt

Selv om forhandleren ofte har innført nettopriser, er det fortsatt mulig å få en enda bedre pris.

Motta tilbud til ditt oppdrag

Ved ulike tjenester er det mulig å presse prisene ytterligere ned.  Nettavisens gratistjeneste Gruppeanbud.no kan hjelpe deg med å få en god pris på tjenesten du ønsker utført. Du registrerer hva du ønsker å kjøpe og hvor i landet du bor, og Gruppeanbud.no gjør resten for deg.

Vurderer du eksempelvis å investere i ny bil, er det fullt mulig å få kjøpsprisen ytterligere ned. Hvor mye det er mulig å oppnå i rabatt varierer mellom bilmerkene og modellene. Nettavisens gratistjeneste Gruppeanbud.no kan hjelpe deg med å få en super pris på den nye bilen du ønsker deg.

Bil på anbud

Tjenesten kobler sammen mange kjøpere av samme produkt, og sender dette på anbud til leverandører. Da får man gode kvantumsrabatter man ikke ville fått alene.

Bli med på gruppeanbud og få kvantumsrabatt!

 

yay-19005914-digital

Slik fungerer Gruppeanbud

Legg inn hva du ønsker å kjøpe, så sender vi deretter samlet forespørsel på anbud til alle relevante leverandører, på vegne av deg og tusenvis av andre brukere. Du får resultatene på mail, og kan klikke på anbudet du selv ønsker å benytte deg av.

Det er helt gratis å registrere seg og motta anbud, og du står helt fritt til å akseptere eller avslå eventuelle tilbud du får.

Enkelte produkter er abonnementsbasert (som f.eks. kontaktlinser), og disse sender vi jevnlig ut på anbud, på vegne av alle brukerne. Da får du alltid de beste prisene.

Du kan bli med på gruppeanbud på andre produkter også enn bil. Du betaler ingenting for å legge inn ønsket produkt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Du finner Gruppeanbud.no her

Kommentarer er stengt.