Derfor bør du sikre deg med kredittkort

Når du finner noe du virkelig har lyst på i butikken eller på nett, er det kjedelig å måtte vente bare fordi lønna ikke kommer inn på noen dager. Hvis du har kommet over det du bare må ha, om det så er en reise, en ny jakke eller noe til hjemmet, kan det lønne seg å slå til før akkurat det du vil ha er utsolgt.

Med re:member kredittkort har du muligheten til å handle det du trenger når du trenger det, samtidig som du får gunstige fordeler og opptil 25 prosent rabatt i over 200 nettbutikker.

Handler du trygt?

En av de største fordelene med å handle via kredittkort, er tryggheten dette medfører. I tillegg til at du kun betaler en egenandel ved misbruk av kort, kan du med re:member skaffe deg en forsikring mot identitetstyveri som gir deg bistand for opptil 1 million kroner hvis uhellet er ute. re:member var først ute i Norge med et slikt produkt.

Ved hjelp av et effektivt varslingssystem hvor du blir underrettet om mistenkelige transaksjoner, er også risikoen for svindel svært lav.

Attraktivt fordelsprogram

Som eier av kredittkortet er du med i fordelsprogrammet re:member reward, og bestiller du nå kan du sikre deg både reiseforsikring, hotellrabatt og gunstig billeie til din neste ferietur.

remember_34

En rekke fordeler følger med re:member kredittkort:

– Inntil 52 dagers rentefri kreditt.

– Kredittgrense på inntil 150.000.

– Ingen årspris på kredittkortet.

– Gratis reise-og avbestillingsforsikring når minimum 50 % av reisens transportkostnader er betalt med kortet.

– Opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker.

– Rabatt på utvalgte restauranter og på Groupon-kuponger.

– Rabatt på reisebestilling fra sider som Expedia og Hotels.com.

– Avslag på leiebil i Norge og utlandet.

– Velg én gratis tilleggsforsikring det første året.

Med re:member kredittkort er det enkelt å skreddersy din egen løsning, med kredittgrense, forsikringer og bruk tilpasset ditt behov.

Les mer om tilbudet og bestill ditt re:member kredittkort her!

Eff.rente 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd, totalt kr 16.408. Basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 408.

Kommentarer er stengt.