Disse kortene støtter Apple Pay

Apple Pay har tatt nordmenn med storm, og den enkle betalingsløsningen er virkelig verdt å teste ut. Disse 3 kredittkortene støtter Apple Pay – velg det som passer ditt behov.

Apple Pay gjør betalinger både raskere og enklere, og du slipper nå å ta med lommeboka på shopping i ferien eller til kiosken ved stranda.

Kort fortalt er Apple Pay et nytt betalingssystem som er knyttet til din mobiltelefon eller smartklokke. Det er kontaktløst, og fungerer ved at du legger mobiltelefonen inntil kortleseren når du skal betale. Betalingen bekreftes med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning – så du trenger ikke å taste noen kode. Det er raskt, enkelt og trygt.

Du trenger ikke å bytte bank

Santander opplever for tiden stor pågang fra nordmenn som ønsker å få tak i kredittkort som støtter Apple Pay. En misforståelse blant en del forbrukere er at man må bytte bank for å få tilgang til Apple Pay. Dette avkrefter kommersiell direktør i Santander, Børge Liavik.

– Apple Pay krever ikke at du må bytte bank, det eneste du trenger er å bytte betalingskort. I Santander tilbyr vi ulike kort, alt etter kundens behov, opplyser Liavik. 

Du trenger altså ikke bytte bank til Santander for å bruke Apple Pay. Det er svært enkelt å registere seg, og du får endelig gleden av å bruke Apple Pay i Norge og i utlandet.

Bestill kredittkort som støtter Apple Pay her!

Kortene som støtter Apple Pay

Det er få banker i Norge som har tatt Apple Pay inn i varmen, men forbrukerne er helt ville etter tjenesten. Vi har funnet frem 3 kredittkort som støtter Apple Pay i dag. Etter at du har bestilt og mottatt kredittkortet, legger du kortet i appen Wallet, som er forhåndsinstallert på din iPhone. Så fort vilkårene er godkjent, er du klar til å bruke mobilen eller Apple Watch til betale med.


Santander Gebyrfri Visa Gold er et kort som er perfekt for deg som reiser. Kortet er helt gebyrfritt i bruk, både i Norge og i utlandet, og inneholder dessuten en reiseforsikring når du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kortet, samt en egenandelsdekning for leiebil om du betaler leiebilen med kortet. Da kan du takke nei til dyre ekstraforsikringer når du reiser!

Eff.rente 23,4 %, 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!


Santander Flexi Visa gir deg 4 % bonus innen valgfri kategori – som kan endres hver måned. Det betyr at du kan få fire prosent bonus på drivstoff i en måned, mens du måneden etter kan endre kategori og få fire prosent bonus på for eksempel elektronikk. Du kan velge mellom kategoriene elektronikk, flyreiser, drivstoff, sportsutstyr eller klær og sko. I tillegg får du tilgang til fordelsprogrammet Kickback fra Santander som gir deg penger tilbake hos over 200 nettsteder: CDON, Zalando, Hotels.com og andre populære butikker. For ikke å glemme at du får opptil 25 % rabatt på over 300 spisesteder.

Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.

Bestill Santander Flexi Visa her og bli en av de første til å bruke Apple Pay!


Santander RED er kortet for de uforutsette utgiftene. RED har en av markedets beste kredittkortrenter, og gir deg handlingsfrihet når du trenger det – enten vaskemaskinen ryker eller du ønsker å slå til på et godt tilbud. Du får også penger tilbake ved å handle hos over 200 nettbutikker og opptil 25 % rabatt på over 300 spisesteder.

Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.

Bestill Santander RED her og bli en av de første til å bruke Apple Pay!


Derfor bør du skaffe deg kredittkort ved bruk av Apple Pay

Alle setter pris på rask og enkel betaling, men hvorfor bruke et kredittkort i Apple Pay? Om du bruker et kredittkort når du handler, er du tryggere enn om du bruker det vanlige bankkortet ditt. Det er fordi et kredittkort bruker av bankens penger – ikke dine.

Det betyr at du står sterkere dersom du skulle bli svindlet, eller om kortopplysningene dine kommer på avveie. Da har du muligheten til å reklamere på transaksjoner du ikke kjenner igjen før fakturaen forfaller, og du må ut med pengene.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

 

Kommentarer er stengt.