Har du glemt sommerfesten?

Slik får du orden på bedriftens vakre sommer- og våreventyr

Skal din bedrift arrangere en fest for de ansatte denne sommeren eller våren, har du begynt å få dårlig tid.  Men er du raskt ute, kan du fortsatt få et godt arrangement.

kjentfolkEnten du ønsker en grillfest med mye sosialt samvær, en aktiv samling med teambuilding eller noe underholdende som musikk eller stand up – eller for den saks skyld: alt sammen, kan du nå raskt og enkelt få et tilbud uten forpliktelser fra det anerkjente firmaet Kjentfolk AS.

Ved å sende en forespørsel under får du et uforpliktende tilbud på akkurat det arrangementet du ønsker tilpasset ditt behov, målgruppe og budsjett.

Hva med en sommerfest i Nordens største lavvopark i naturskjønne omgivelser, en sosialt givende tur eller hva med stand-up show med Sturla Berg Johansen eller en minikonsert med Marion Ravn? Mulighetene er mange!

Fyll ut skjemaet under for et uforpliktende – og gratis – tilbud fra Kjentfolk AS:

Navn/ bedrift:*

E-post:*

Telefon-nummer:

Dato for arrangement:

Sted arrangementet ønskes avholdt:

Hvorfor fortjener akkurat mine kolleger og jeg å vinne tur? Gi en kort begrunnelse:

Beskrivelse av ønsket arrangement:
Velg det som er aktuelt for ditt arrangement
Forslag til underholdningForslag til faginnholdForslag til edutainmentForslag til stedHjelp med logistikkCatering (mat og drikke)Reise til utlandetTekniske løsninger (lyd, lys og bilde)Aktiviteter

Kommentarer er stengt.