Få tilbud på bedriftshelsetjenester

Trenger du bedriftshelsetjeneste til firmaet ditt?

I 2010 ble det innført en ordning som medfører at virksomheter i mange bransjer er pålagt å ha godkjent bedriftshelsetjeneste.

Bedriftshelsetjenesten skal blant annet bistå bedriftene i det forebyggende HMS- arbeidet, følge opp arbeidstakernes helse i samsvar med arbeidssituasjonen og bidra til å skape trygge og sunne arbeidsforhold.

Hvis du er i ferd med å etablere en bedrift, eller er misfornøyd med den nåværende bedriftshelsetjenesten – uansett om det dreier seg om pris eller kvalitet – er det hensiktsmessig å innhente tilbud fra flere aktører.

Ved å ha mange tilbydere å velge mellom, får du ikke bare god oversikt over prisnivået, det vil også være lettere å finne en aktør som kan tilpasse sine tjenester til din bedrifts behov.

Seriøsiteten og kvaliteten til tilbyderne er andre viktige faktorer du må ta hensyn til. Hvis du er i dialog med flere aktører, er sannsynligheten større for at du velger riktig aktør enn hvis du satser på den første og beste som dukker opp ved nettsøk.

Innhent tilbud fra flere aktører
Mange firmaer har hatt suksess med å bruke anbudstjenesten MittOppdrag.no for å komme i kontakt med tilbydere av bedriftshelsetjenester.

Du trenger bare å fylle ut et enkelt skjema, så vil du motta tilbud fra aktører som er sertifisert og godkjent i henhold til Arbeidstilsynets krav.

Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro mak og vente på tilbud som dukker opp på mailen.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Legg inn din forespørsel om bedriftshelsetjeneste på MittOppdrag.no.

Slik ser henvendelsene ut
Her er et utvalg forespørsler på bedriftshelsetjeneste som er blitt formidlet gjennom MittOppdrag.no:

«Vi er en restaurant, bar og nattklubb med ca 30 ansatte som må være knyttet mot en bedriftshelsetjeneste. Ønsker tilbud på dette.»

«Ønsker pristilbud på lovpålagt bedriftshelsetjeneste. Vi er et parkeringsselskap som for tiden har 19 ansatte.»

«Pris på rimeligste løsning for pålagt bedriftshelsetjeneste. Vi er en bedrift som utfører båt og bilpleie i innendørs lokaler. Vask med høytrykk, polering, rengjøring, dekkskift.»

«Ønsker å knytte bedriften til en bedriftshelsetjeneste på bakgrunn av godkjenning til drift av renholdsvirksomhet. Bedriften er i en oppstartsfase.»

«Vi ønsker tilbud på bedriftshelsetjeneste som dekker 2 ansatte + en oversikt over hva prisen blir dersom vil blir flere: 5+, 10+, 15+ osv.»

Legg inn din forespørsel om bedriftshelsetjeneste på MittOppdrag.no.

Kommentarer er stengt.