Finn beste bredbånd der du bor

Denne gratistjenesten hjelper deg å velge riktig leverandør.

Er du usikker på hvilke bredbåndsoperatører som leverer på din adresse? Eller ønsker du å sjekke om du kan få et bedre, billigere og raskere alternativ?

Bredbånd.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne den riktige bredbåndpakken tilpasset deg og ditt bruk.

Det eneste du skal gjøre er å fylle ut et skjema, og du vil enkelt få opp tilbud på bredbånd fra flere aktører som leverer på din adresse. Deretter kan du sammenligne, og finne den pakken som passer best for deg.

*Du slipper å lete frem leverandørene som tilbyr bredbånd der du bor.

*La selskapene konkurrere om hastighet og pris – du får markedets beste tilbud.

*Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Den gjennomsnittlige brukeren vil få tre tilbud å velge mellom. Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde, og du er dermed sikret deres mest konkurransedyktige betingelser.

Her finner du bredbånd.no

Slik unngår du strømsjokk
Den siste måneden har kraftprisen steget med ca 46 prosent, og ekspertene spår overfor VG at prisnivået kommer til å bli skyhøyt i vinter.

I perioder med høye kraftpriser er det ekstra viktig å velge riktig avtaletype og strømleverandør. Anbudstjenesten Strøm.no hjelper deg med begge deler.

Ved å fylle ut et enkelt skjema får du tips om hvilken strømavtale som passer ditt forbruk. Det være seg spotpris, variabel eller fastpris – du kan spare penger allerede på neste regning!

Her finner du Strøm.no.

Les også: Derfor strømmet tusenvis til dette strømselskapet

 

 

Kommentarer er stengt.