Finn beste og rimeligste boligalarm til ditt bruk

Få tilbud på alarm fra flere aktører, velg den som passer deg best.

Det kan være en smart investering å skaffe seg boligalarm til hus og hytte, men for de fleste er det både forvirrende og tidkrevende å finne det rette tilbudet som passer for deg, fra den riktige leverandøren.

Boligalarmer.no har skjønt dette og gjort prosessen mye enklere for deg der hjemme.

Enkelt og greit
Med bare noen få tastetrykk kan du ved hjelp av Boligalarmer.no få sendt ut en forespørsel, og bli kontaktet av de største alarmselskapene i Norge som tilbyr boligalarm der du bor, og som garantert oppfyller noen viktige krav Boligalarmer.no har satt for deg.

Disse vil da kunne gi deg råd med hensyn til hvilken løsning som passer deg og ditt hjem best. Alle tilbud og samtaler du har med rådgivere er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende.

Klikk her for å gå rett til søknadsskjemaet for boligalarm

ny-boligalarm-team

“Ca 8000 nordmenn finner boligalarm via vår tjeneste hvert år. Les mer om det her!
Boligalarmer.no

Komplette tilbud
En boligalarm er god forebygging mot uønskede inntrengere og gir også trygghet ved blant annet brann. Patruljebilen er aldri langt unna, også når du selv er borte på jobb eller på hytta.

Moderne boligalarmer gir også mange muligheter. For eksempel kan du å styre alarm, strøm og dørlåser fra mobilen, samt få beskjed når barnet er hjemme fra skolen.

Alle boligalarmleverandørene du blir kontaktet av gjennom Boligalarmer.no er seriøse alarmselskap, som alle kan tilby følgende:

  • FG-godkjent boligalarm/brannalarm der du ønsker det
  • Døgnåpen nødtelefon
  • Utrykning 24 timer i døgnet, 365 dager i året
  • Kodebrikker til hele familien
  • Tydelig merking for å avskrekke tyvene
  • Montering av profesjonell håndverker* Bestill boligalarm her

Unngå forsikringstrøbbel
Statistikk viser at innbruddstyvene ofte slår til på dagtid når du er på jobb. Med dører og vinduer merket med alarm, vil innbruddstyven heller lete etter “et lettere offer”.

Og med en brannalarm knyttet opp til anlegget kommer uttrykningen til ditt hus eller din bolig før det er for sent.

Om du har både bolig- og brannalarm på plass, kan du unngå mye styr med forsikringsselskapet i ettertid dersom verdier skulle gå tapt. Da har du allerede vist at du har tatt de nødvendige forhåndsreglene.

Send en forespørsel på Boligalarmer.no her

Kommentarer er stengt.