Gjør bilen klar til vinteren

Det er bart på bakken og mørkt ute når du legger deg, men når du står opp har bakken plutselig blitt dekket av frost eller snø i løpet av natten. Dette er som regel slik vinteren inntreffer hvert år. Du har kanskje vinterskoene og jakken på plass allerede, men hva med bilen? 

Vinteren er rett rundt hjørnet og det er på tide å forberede bilen din til den første snøen. Vi venter en årstid med kaos på norske veier der dekkene fort blir veldig sølete. For å unngå skader på bilen din og andre og uheldige situasjoner et det viktig at dekkene er på plass allerede når vinteren er i gang. Det er heller ikke bare dekk man må tenke på i forhold til vinteren, men også hvordan bilen skal holde seg best mulig gjennom snøværet med riktig polering, frostveske, motorolje, batteri og lignende.

Legg ut jobben ut på anbud og la autoriserte verksteder gjøre bilen din vinterklar.

yay-4021656-digital

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker å få utført. På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført, og kan vurdere tilbudene du får opp mot hverandre.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen  forpliktelser heftet ved registreringen.

Kommentarer er stengt.