– Som natt og dag med solskjerming

Monica Killingmo er strålende fornøyd med zip screen fra Sesons Markiser.

I fjor sommer flyttet Monica Killingmo og ektemannen inn i en stor enebolig i Asker. Hagesiden har meget gode solforhold, og de oppdaget raskt at huset ble fryktelig varmt på godværsdager.

– Solen står på hele dagen. Derfor trengte vi solskjerming for å dempe temperaturen, forteller Monica.

De henvendte seg til flere leverandører av solskjerming og hadde tre firmaer på befaring. Valget falt på Sesons Markiser, et firma med mer enn 30 års erfaring innen solskjerming. Alle produkter er produsert for norske forhold.

– Vi valgte Sesons Markiser fordi de virket veldig ordentlige og interessert i å gjøre det som var best for oss. De pratet heller ikke negativt om andre firmaer, men holdt seg til å fortelle om egne produkter.

I august har Sesons Markiser en best pris-garanti på sine produkter. De tilbyr også 60 prosent avslag på all elektronikk (sensorer, motorer og fjernkontroller) og gratis og uforpliktende befaring på hele Østlandet.

Klikk her for gratis befaring på solskjerming i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold

Bildene i saken viser boliger med solskjerming fra Sesons Markiser.

Har anbefalt Sesons til hele gata
Monica og ektemannen har ikke angret et sekund på at de valgte Sesons Markiser. Med såkalt zip screen-solskjerming kan de effektivt stenge varmen fra solen ute når det trengs.

– Forskjellen er kjempestor, som natt og dag. Kvaliteten er veldig god, og vi kan fint se ut av vinduene selv om duken er helt nede. Innsynet utenfra er imidlertid ikke så godt, noe som passer oss utmerket.

Familien fikk senere levert en terrassemarkise fra Sesons Markiser på kjøkkensiden av huset. Monica er så fornøyd med servicen, monteringen og produktene fra Sesons Markiser at hun har anbefalt firmaet til mange andre i strøket.

– To har allerede fått solskjermingen ferdig montert, og en tredje i gata har også planer om å bestille produkter fra Sesons Markiser. Det er et firma vi anbefaler på det sterkeste, avslutter hun.

Klikk her for gratis befaring på solskjerming i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold

Kommentarer er stengt.