Har du for dyr regnskapsfører?

Slik sparer du bedriften din for unødvendige utgifter.

Så godt som alle næringsdrivende er bokføringspliktige. Dette betyr at de har plikt til å registrere og dokumentere inntekter og kostnader

Det er ikke krav til å bruke utenforstående til å hjelpe deg med regnskapet. Et korrekt regnskap vil uansett være ditt ansvar. De fleste som driver en virksomhet av noe omfang, vil imidlertid finne ut at de sparer mye tid på å sette bort arbeidet til noen med tilpasset erfaring og teknologi, ifølge en artikkel på Altinn.no.

Hvis andre enn bedriftens egne ansatte skal føre regnskapet, må vedkommende være autorisert, og du skal ha en skriftlig avtale med regnskapsføreren

Trenger du regnskapsfører? Prøv Ageras du også!

Få tilbud fra flere

Dersom du er på utkikk etter en regnskapsfører til et nystartet firma eller vurderer å finne en ny, er det fornuftig å innhente anbud fra flere regnskapsførere før du tar en avgjørelse.

På den populære formidlingstjenesten Ageras får du uforpliktende tilbud fra autoriserte regnskapsførere som ønsker å ta jobben

Prut på prisen

På den måten vil du få en god oversikt over hva slags prisnivå dine regnskapsbehov ligger på. I en del tilfeller vil det også være mulig å prute på prisen, for regnskapsførerne vet at de konkurrerer med flere om å få deg som klient.

Tilbudene vil i tillegg gi deg en pekepinn på kvaliteten, erfaringen og seriøsiteten til de ulike regnskapsførerne som henvender seg til deg.

Helt uforpliktende

Etter å ha fylt ut et enkelt skjema på Ageras’ hjemmeside, vil du motta gratis og uforpliktende tilbud fra tre lokale regnskapsførere i løpet av 48 timer.

Ageras er en gratis formidlingstjeneste. Dine tre tilbud er 100 prosent uforpliktende. Det er helt opp til deg om du vil benytte deg av dem.

Trenger du regnskapsfører? Prøv Ageras du også!

Kommentarer er stengt.