Har levert billig strøm tre år i strekk

Det er ikke rart kundene strømmer til strømselskapet Agva.

Den kalde og lange vinteren på Sør-Østlandet har ført til store svingninger i strømprisene den siste måneden. 1. mars var den billigste spotprisavtalen på Forbrukerrådets offisielle prisoversikt på hele 111,51 øre/kWt, mens den dyreste var på 123,5 øre/kWt. Det er de høyeste prisene vi har sett på mange år.

Ifølge værvarselet for påsken skal det bli fortsatt vinterlige temperaturer de aller fleste stedene i landet. Spesielt om natten kommer vi til å få merke at våren ennå er et godt stykke unna.

Dette betyr forsinket snøsmelting og fortsatt mye fyring, noe som øker sannsynligheten for høye kraftpriser fremover.

Topper offisiell prisoversikt
I perioder med høye strømpriser og kaldt vær er det ekstra viktig å velge en konkurransedyktig avtale.

På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver se hvilke avtaler som er billigst i Norge. En gjenganger på førsteplass er Agva Kraft.

– Fra vi kom på markedet for tre år siden, har det vært viktig for oss å markere oss på prisoversiktene. Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Agva Kraft har hele tiden vært på billigtoppen, sier markedssjef Bjørn Arctander.

I skrivende stund (26. mars) ligger avtalen Agva Spot – AG på delt førsteplass på Strømpris.no med en forventet månedspris på 1320 kroner.

Her kan du enkelt og gratis flytte strømavtalen din til Agva Spot – AG 

Lover fortsatt billig strøm
Arctander lover at Agva Kraft kommer til å fortsette kampen mot høye strømpriser også i 2018.

– Agva har en lavprisfilosofi og er satt opp maksimalt kostnadseffektivt. Dermed vil vi fortsette å være en lavprisaktør på det norske markedet og presse de gamle monopolistene på pris, fortsetter Arctander.

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til din bolig

Fastpris – gardering mot sjokkpriser
Dersom du ønsker å gardere deg mot sjokkartede strømpriser, er Agva Krafts nye produkt Fast 3 måneder et interessant alternativ. Gjennom denne avtalen forplikter Agva seg til å levere til avtalt pris uansett hvor høy innkjøpsprisen går i avtaleperioden.

– Bindingstiden på tre måneder er hovedsakelig en fordel for deg som kunde, det gjør at vi må gi denne prisen uansett hva som skjer. I vintermånedene øker forbruket markant, og særlig om vi får kalde temperaturer. I tillegg er prisen normalt både høy og usikker disse månedene, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Den faste prisen i avtaleperioden er på 29,9 øre/kWt. Etter at de tre månedene er omme, får man en normal spotprisavtale, helt uten binding

– Her får du en sjeldent god anledning til å kun sikre de dyreste månedene, og det til en svært gunstig pris, avslutter Arctander.

Bestill Agva Spot – AG – nummer 1 på Strømpris.no 

Les mer om Agva Fast 3 måneder eller bestill avtalen her

Kommentarer er stengt.