Har levert billig strøm tre år i strekk

Det er ikke rart kundene strømmer til strømselskapet Agva.

Ifølge langtidsvarselet nå i vinterferien er det ingenting som tyder på at det kalde været som har preget vinteren 2018 i store deler av landet, vil forsvinne med det første. Meteorologene i StormGeo varsler også overfor VG at det kan bli minusgrader så langt frem i tid som til midten av mars.

Derfor er det dårlig nytt at strømprisene har skutt i været. Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå viser at vi må sju år tilbake i tid for å finne like høye priser på elektrisitet.*

Topper offisiell prisoversikt
I perioder med høye strømpriser og kaldt vær er det ekstra viktig å velge en konkurransedyktig avtale.

På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver se hvilke avtaler som er billigst i Norge. En gjenganger på førsteplass er Agva Kraft.

– Fra vi kom på markedet for tre år siden, har det vært viktig for oss å markere oss på prisoversiktene. Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Agva Kraft har hele tiden vært på billigtoppen, sier markedssjef Bjørn Arctander.

I skrivende stund (20. februar) ligger avtalen Agva Kraft Kampanje Spot på delt førsteplass på Strømpris.no med en forventet månedspris på 1272 kroner. Nye kunder får i tillegg et introduksjonstilbud som gir rabattert strøm den første måneden.

Her kan du enkelt og gratis flytte strømavtalen din til Agva Kraft Kampanje Spot. 

Lover fortsatt billig strøm
Arctander lover at Agva Kraft kommer til å fortsette kampen mot høye strømpriser også i 2018.

– Agva har en lavprisfilosofi og er satt opp maksimalt kostnadseffektivt. Dermed vil vi fortsette å være en lavprisaktør på det norske markedet og presse de gamle monopolistene på pris, fortsetter Arctander.

Fastpris – gardering mot sjokkpriser
Dersom du ønsker å gardere deg mot sjokkartede strømpriser i vinter, er Agva Krafts nye produkt Fast 3 måneder et interessant alternativ. Gjennom denne avtalen forplikter Agva seg til å levere til avtalt pris uansett hvor høy innkjøpsprisen går i avtaleperioden.

– Bindingstiden på tre måneder er hovedsakelig en fordel for deg som kunde, det gjør at vi må gi denne prisen uansett hva som skjer. I vintermånedene øker forbruket markant, og særlig om vi får kalde temperaturer. I tillegg er prisen normalt både høy og usikker disse månedene, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Den faste prisen i avtaleperioden er på 29,9 øre/kWt. Etter at de tre månedene er omme, får man en normal spotprisavtale, helt uten binding

– Her får du en sjeldent god anledning til å kun sikre de dyreste månedene, og det til en svært gunstig pris, fortsetter Arctander.

Bestill Agva Kraft Kampanje Spot (nummer 1 på Strømpris.no)

Les mer om Agva Fast 3 måneder eller bestill avtalen her

*Prisen på elektrisitet inkludert nettleie.

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til din bolig

Strøm.no: Her får du strømselskapenes beste tilbud

Kommentarer er stengt.