Her finner du de dyktigste elektrikerne til rimeligst pris

Du er kun få tastetrykk unna de gode tilbudene.

Skal du oppgradere elektrisiteten, legge varmekabler, henge opp din nye designerlampe eller er det andre ting du behøver en elektriker til? Da bør du lese videre.

Når behovet for en elektriker melder seg, er de fleste av oss på utkikk etter en erfaren og dyktig håndverker, til en rimelig pris. I den sammenheng kan det være vanskelig å vite hvor man skal henvende seg. Og, et problem de aller fleste av oss har opplevd: når elektrikere først setter i gang, blir det fort veldig dyrt.

Nå finnes det imidlertid en smart tjeneste som gjør at du slipper å ringe rundt i det uendelige for å finne et elektrikerfirma som tilbyr både kvalitet og god pris:

mittoppdrag.no er du bare noen få tastetrykk unna å få gode tilbud fra elektrikere i ditt distrikt.

De dyktigste og mest erfarne elektrikerne- til best mulig pris

Fremgangsmåten er enkel:

Gå inn på mittoppdrag.no og klikk på register oppdrag. Fyll deretter inn nødvendige opplysninger om hva du trenger elektriker til, og avslutt med å sende inn skjemaet. Det er helt gratis å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Kort tid etterpå vil du motta tilbud fra elektrikere som kan utføre jobben.

Da gjenstår det kun for deg å ta kontakt med firmaene som passer dine kriterier.

Gratis befaring

For å hente inn mer informasjon om oppdraget og anslå en mer nøyaktig pris, vil de fleste elektrikerfirma du kontakter på mittoppdrag.no tilby seg å komme på gratis befaring.

Vi anbefaler deg å avtale et møte med fire-fem firmaer, for å kunne sammenlikne priser og vurdere tilbudene opp mot hvor godt inntrykk du fikk av håndverkeren og hvor godt du liker selskapet de representerer.

Elektrikerne er innforstått med at de er i en konkurransesituasjon, og det er ikke umulig at du får prutet ned prisen hos firmaet du liker best.

Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg å sjekke firmaet sin hjemmeside, referanser og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal velge. Brukeromtalene finner du på mittoppdrag.no, under det aktuelle firmaet.

Tidligere brukeropplevelser fra elektrikertjenesten på mittoppdrag.no

«Jeg er veldig fornøyd med denne bedriften. Sendte bilde av det jeg ville ha ordnet på sms, og fikk raskt et meget konkurransedyktig tilbud. Elektrikeren som kom, var presis, veldig hyggelig og gjorde en flott jobb. Kan definitivt anbefales».

«Fikk raskt svar på anbud og elektriker kunne komme allerede etter to dager. En elektriker og en lærling utførte arbeidet til punkt og prikke, med et flott resultat. Da regningen kom var den som avtalt og dokumentasjon på jobben fulgte med».

Registrer ditt oppdrag her.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på mittoppdrag.no hver eneste uke? Registrer din bedrift her.

 

Kommentarer er stengt.