Her kan du søke anonymt i skattelistene

Er du nysgjerrig på hva naboen, broren, kollegaen, sjefen eller ekskona tjener? Slik søker du helt anonymt i skattelistene.

At nordmenn er nysgjerrige av natur er det ingen tvil om. I 2013 ble det gjort mer enn 16,5 millioner søk i skattelistene, av om lag 898 000 ulike brukere.
Siden 2001 har skattelistene ligget tilgjengelig på nett, men hvert år har det blitt flere og flere restriksjoner for skattesøkene. I dag kan listene sjekkes, men det krever normalt innlogging på skatteetatens sider, og den du søker på får vite at du har gjort det! Om du vil søke anonymt i listene, kan du bruke ASK Adams tjeneste.

Her søker du:

Skriv inn navn og bosted på den du vil søke opp. Du mottar så en SMS med en verifiseringskode. Skriv denne inn under for å bekrefte søket. Prisen for ett søk er 99 kr.


Skattelistene for inntektsåret 2014 ble sluppet 03:00 den 16. oktober 2015, og heldigvis for alle nysgjerrige der ute, har ASKAdam funnet en løsning slik at de kan tilby helt anonyme søk i de nylig offentliggjorte listene ved å bruke søkefeltene i rammen over.

 

 

Kommentarer er stengt.