Lyst på en ny vending i livet? Her får du muligheten til å studere når du vil, der du er, og nå med 10% rabatt

Bruk denne koden før 22. april og få 10% rabatt på studiene.

Lyst på noe nytt?

Klar for noe nytt?

Klar for noe nytt?

Har du lyst på en forandring i hverdagen? Kanskje er du lei jobben og tenker at du har lyst til å prøve deg på noe nytt, eller kanskje du trenger å spesialisere deg mer innen det du jobber med i dag, men samtidig ikke har muligheten til å flytte for å studere eller tid til å studere på dagtid. Eller har du ikke fått fullført videregående, og er ikke så lysten på å ta det manglende i et klasserom?

Tilpass studiene til din hverdag

En utdanning kan være steget mot en ny karriere, et nytt liv og høyere lønn, og NKI har det du trenger for tilpasse studiene inn i din hverdag.

Dersom du bruker følgende kode innen 22. april får du 10% avslag på studiene:

PÅSKE2014

Klikk her for å komme til NKI

Hva kan du studere?

Alt foregår på nett

NKI Nettstudier er Nordens største nettakademi, og tilbyr en rekke studieprogram innen:

Kan jeg få studiestøtte?

468170643Ja, det kan du. En rekke av studieretningene  støttes av Lånekassen, som for eksempel årsenheter i økonomi og regnskap (som du kan sette sammen til en bachelorgrad),  forretningsjuss, bachelor i ernæringsfysiologi, og dersom du vil bli lege: Medisin grunnfag.

Du kan finne mer informasjon om alle fagene som Lånekassen støtter hos NKI ,og mer, på NKIs nettsider. Og husk: Bruk koden PÅSKE2014 før 22. april og få 10% avslag på studiene. Du kan spare tusener, og samtidig begynne på reisen mot en ny hverdag.

Kommentarer er stengt.